Kees van Gils
snelle verzending
97% beveelt The Online Retail Company aan!
snelle levering
Zoekmachine werkt goed
Zeer goede ervaring. Correcte afhandeling.
Heel goed
Toen we het artikel thuis toekregen zagen we dat we het niet konden gebruiken voor wat we het nodig hadden. Onze fout. Bedankt voor jullie goede service. We hebben het artikel mogen terug sturen en het betaalde bedrag stond enkele dagen later al terug op onze rekening. Vriendelijke groeten Fam. Verschaeren
Aanrader
Besteld
Jammer van 6.95 verzendkosten woon er recht tegen over
Super snelle service
Ultra snelle levering
Snelle leveringen en goede producten
Goed, alleen PostNL is een drama. Ik ben thuis gebleven, ze hebben niet aangebeld en het pakket een half uur lopen afgeleverd bij een PostNL punt, terwijl er een om de hoek is.
Snelle levering en goed kwaliteit
The Online Retail Company verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
The Online Retail Company heeft de volgende resultaten bereikt:
The Online Retail Company
Hoofdstraat 190
9601 EM Hoogezand
snelle levering
Zoekmachine werkt goed
Zeer goede ervaring. Correcte afhandeling.
Heel goed
Aanrader