harry
- Sterke punten
- betrouwbaar
19377 reviewsSchrijf review
97% beveelt The Online Retail Company BV aan!
19377 reviewsSchrijf review
97% beveelt The Online Retail Company BV aan!
Heel positief
Top
Eerste maal besteld bij jullie
Perfect
Goede klantenservice. Op een inhoudelijke vraag over de producten (messensets voor hondentondeuse) werd direct helder antwoord gegeven waardoor ik de juiste producten kon bestellen. Vervolgens werden producten snel geleverd.
Betrouwbaar
Bestelling correct en vlug afgeleverd.
De artikelen waren naar wens en snelle levering.
Goeie afhandelling
Duidelijke website, snel verzonden en beetje voor een factuur op de mail. Fijne webshop!
Duidelijke website , ze hebben alles wat je nodig heb. Snelle levering en netjes verpakt
Zeer teleurstellende service en onvolledige informatie
Prettig bedrijf
Alles ging goed, snelle levering. Prima!
The Online Retail Company BV verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
The Online Retail Company BV heeft de volgende resultaten bereikt:
Top
Eerste maal besteld bij jullie
Perfect
Betrouwbaar
Bestelling correct en vlug afgeleverd.
De artikelen waren naar wens en snelle levering.
Goeie afhandelling
Zeer teleurstellende service en onvolledige informatie
Prettig bedrijf
Alles ging goed, snelle levering. Prima!
The Online Retail Company BV heeft de volgende resultaten bereikt:
The Online Retail Company BV