9.1 /10

checkbox97% beveelt The Online Retail Company BV aan!

Jan Buurman

Op tijd geleverd

Robert van Roon

De klantenservice reageert snel en heeft kennis van zaken.

Snel opgestuurd, goed verpakt.

C Smits

SterHalve sterLege sterLege sterLege ster

????? Ik heb het product nog steeds niet binnen!!!

?????

Bjorn Schepers

Mijn ervaring met Zibrowebshop is uitstekend.

Duidelijk en goed overzichtelijke webshop, snelle levering.

Antwoord The Online Retail Company BV

Goedemiddag Bjorn, Bedankt voor uw review. Daar worden wij hartstikke vrolijk van! Leuk te horen dat het bestellen makkelijk gaat doordat het overzichtelijk en duidelijk is in de webshop en dat het snel geleverd werd. Wanneer u tevreden bent zijn wij dat ook. We zien u graag eens terug. Een prettige dag verder! Groeten, Team Zibrowebshop.com

Eddy Versluys

Alles in orde

Leveringsdatum oke

Antwoord The Online Retail Company BV

Goedemiddag Eddy, Fijn te horen dat de levering vlot verlopen is en alles in orde is. Wij danken u voor de genomen moeite om de review te plaatsen en de mooie score. Dat doet ons goed te lezen! Graag tot een volgende keer. Fijne dag verder! Groet, Team Zwembadstore.com

Case

Als je Zibro kachel kapot is op zondag en je hebt maandag al onderdelen in huis, dan ben je gewoon een topbedrijf.

Supersnelle levering en duidelijke website.

J.Koops

Zeer goed, ik had eerst een imitatie kous maar die brande veel te laag. Alles na gekeken en kon niets vinden. Nu een originele kous gekocht wel duurder maar hij brand uitstekend. Zo zie je maar weer goedkoop is duurkoop!!

Snelle levering en een goede kous. UITSTEKEND!

Antwoord The Online Retail Company BV

Goedemiddag J. Koops, Dank voor uw mooie beoordeling! Het is inderdaad het beste om voor uw kachel te kiezen voor de originele reserveonderdelen. Fijn te horen dat nu alles weer werkt zoals zou moeten. Een fijne middag verder! Groet en graag tot ziens, Team Zibrowebshop.com

Jantine Van Leeuwen

Prima en snelle levering

snel

Lin Nevejans

Zeer tevreden.

Goede prijs en snelle levering.

Gerard De Blok

Is heel goed snelr levering

Je kunt altijd bij hun terecht als er vragen zijn of problemen

The Online Retail Company BV verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

The Online Retail Company BV heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.1/10
  • checkEerste review geschreven op 6 maart 2013

The Online Retail Company BV

The Online Retail Company is het merk achter meer dan 15 webwinkels met een zeer divers assortiment op het gebied van wonen, tuinieren en lifestyle. Wij leveren de hoogst mogelijke service, investeren in kennis, kunde en vriendelijkheid. We werken met een klein, maar zeer gemotiveerd team en houden van korte lijntjes!

Hoofdstraat 190

9601 EM Hoogezand

Jan Buurman

Op tijd geleverd

Robert van Roon

De klantenservice reageert snel en heeft kennis van zaken.

Snel opgestuurd, goed verpakt.

C Smits

SterHalve sterLege sterLege sterLege ster

????? Ik heb het product nog steeds niet binnen!!!

?????

Bjorn Schepers

Mijn ervaring met Zibrowebshop is uitstekend.

Duidelijk en goed overzichtelijke webshop, snelle levering.

Eddy Versluys

Alles in orde

Leveringsdatum oke

Case

Supersnelle levering en duidelijke website.

J.Koops

Snelle levering en een goede kous. UITSTEKEND!

Jantine Van Leeuwen

Prima en snelle levering

snel

Lin Nevejans

Zeer tevreden.

Goede prijs en snelle levering.

Gerard De Blok

Is heel goed snelr levering