9.1 /10

checkbox97% beveelt The Online Retail Company BV aan!

Jantina Zoetbrood-Olijve

zeer goed

Scheemda

SterSterSterLege sterLege ster

Update: Naar aanleiding van de onderstaande recensie heeft Zibrowebshop.nl besloten om het product alsnog als retour te accepteren. Het betaalde bedrag is inmiddels gecrediteerd, dus financieel is het hiermee afgerond. Jammer dat het zo stroef moest gaan, maar uiteindelijk is het opgelost. ---- oorspronkelijk bericht ---- Ga niet met deze partij in zee. Ze verkopen graag, maar als er daarna problemen zijn, geven ze niet thuis. Wij hebben een “tweede kans”-kacheltje gekocht en vanaf dag één hadden we last van een sterke stank, alsof er sprake was van verkeerde verbranding. Na luchtmetingen zijn we ons kapot geschrokken. We hebben direct contact opgenomen, maar ze weigeren het product terug te nemen en schuiven alles af op “verkeerde brandstof”, zonder echt mee te denken of het probleem serieus te onderzoeken. Onze ervaring is dus: bij verkoop zijn ze enthousiast, maar bij aftersales hoef je niet te verwachten. Ik raad daarom af om hier te kopen.

Paul Vandersnickt

Bereikbaarheid, efficiëntie en vriendelijkheid

Antwoord The Online Retail Company BV

Goedemiddag Paul, Dank voor de review! Het is uiteindelijk goed gekomen met de levering en daar zijn wij ook heel blij mee! Graag tot een volgende keer en we wensen u een fijne avond toe. Met vriendelijke groeten, Team Zibrowebshop.com

Akhtar

Top service!

Antwoord The Online Retail Company BV

Goedemiddag, Super te horen! Dank u wel voor de review. Een fijne dag gewenst! Vriendelijke groeten, Team Tuinier-winkel.nl

Steenbergen, OsmoTechnics B.V.

SterSterSterSterLege ster

telefonisch en via de site goed geholpen

snelle en correcte levering

Dirk Hofstee

Snelle levering en overzichtelijke site.

GP

Gewoon goed

Gratis een zak van 3 kg erbij

Geert van Oort

Snel maar ook goed geleverd.

Alles conform afspraak gedaan

John

Altijd heel snelle levering, contact met klantendienst is super, zoeken actief mee naar een oplossing. Top!

Snelle levering ook naar België, Sterke klantendienst.

anonymous

Alles netjes verlopen

Boele.schreuder

Prima geholpen klant vriendelijk

Alles snel geleverd

Antwoord The Online Retail Company BV

Goedemiddag Boele, Bedankt voor de geplaatste reviews! Daar zijn wij blij mee. Goed te horen dat het inmiddels helemaal gelukt is met het installeren van de gevelkachel en de juiste doorvoer. We zien u graag eens terug! Een prettige dag verder en nog veel plezier gewenst met de aankoop. Vriendelijke groeten, Team Zibrowebshop.com

Bjorn Bekaert

Heel goed geholpen geweest door duidelijke zoektermen

SUPERSNELLE SERVICE

Hans Tragter

makkelijke webshop

Antwoord The Online Retail Company BV

Goedemiddag Hans, Bedankt voor deze review en de topscore. Daar doen wij het voor! Graag tot ziens. Groeten, Team Zibrowebshop.com

Ahet Yildiz

Snelle feedback

Antwoord The Online Retail Company BV

Goedemiddag Ahet, Dank u wel voor de geplaatste review. Daar zijn wij heel blij mee. We zien u graag eens terug en hopelijk kunnen wij dan een 10 halen! Fijne dag gewenst. Groetjes, Team Climatewebshop.com

Joan Drissen

Zeer vriendelijk Zeer snelle levering Top

Komen gemaakte afspraken na

Antwoord The Online Retail Company BV

Goedemiddag Joan, Dank u wel voor de geplaatste review en de mooie score. Daar worden wij heel blij van! Goed te horen dat het naar wens is geweest. Graag tot een volgende keer. Groeten, Team Climatewebshop.com

Geantwoord op

The Online Retail Company BV verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

The Online Retail Company BV heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.1/10
  • checkEerste review geschreven op 6 maart 2013

The Online Retail Company BV

The Online Retail Company is het merk achter 17 webwinkels met een zeer divers assortiment op het gebied van wonen, tuinieren en lifestyle. Wij leveren de hoogst mogelijke service, investeren in kennis, kunde en vriendelijkheid. We werken met een klein, maar zeer gemotiveerd team en houden van korte lijntjes!

Hoofdstraat 190

SterSterSterSterLege ster

telefonisch en via de site goed geholpen

snelle en correcte levering

Dirk Hofstee

Snelle levering en overzichtelijke site.

GP

Gewoon goed

Gratis een zak van 3 kg erbij

Geert van Oort

Snel maar ook goed geleverd.

Alles conform afspraak gedaan

John

Snelle levering ook naar België, Sterke klantendienst.

anonymous

Alles netjes verlopen