Cas Van geffen
- Sterke punten
- Snelle levering
19315 reviewsSchrijf review
97% beveelt The Online Retail Company BV aan!
19315 reviewsSchrijf review
97% beveelt The Online Retail Company BV aan!
Was niet goedkoop
Het product ziet er goed uit een spijtig voorval was dat wij een paar dagen na levering een mail ontvingen dat de factuur niet betaald was. Wij de het bedrag voldaan bij bestelling. Na een telefoontje gepleegd te met het bedrijf is alles opgelost. Daarom krijgen ze wel ons geen 5 sterren.
Snelle en goede service
Zeer positief
Jammer zonder deksel! Overal geld maken op ieder onderdeel👍🏼goede marketing
snel afgeleverd
Top
heel vriendelijk bedrijf
Duidelijke website
Nvt⁹
Twee weken geleden katten verjager gekocht,toen het geleverd werdt was de doos open en geen op laat snoer,heb hem wel in gebruik genomen.en gezegd dat dat niet hoorde.kreeg en mail van hun met excuus dat zeker niet hoorde.ik heb en nieuwe gekregen en de oude mocht ik houden,dat is nog eens service.beveel dit bedrijf aan
Snelle en duidelijke reactie. Ook wordt het product snel verstuurd en krijg je informatie over de aanlevering.
Snelle levering, makkelijk te bestellen veel keuze
The Online Retail Company BV verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
The Online Retail Company BV heeft de volgende resultaten bereikt:
The Online Retail Company BV