Elisabeth Sierhuis
Motiverend, bewondering, leerzaam, twijfel, gezelligheid, irritatie, maar vooral heel blij dat ik deze traning heb gevolgd.
- Welke training heb je gevolgd?
- Mediation op de werkvloer (module 1)
100% beveelt The Lime Tree - Mediation & Training aan!
100% beveelt The Lime Tree - Mediation & Training aan!
Het was hard werken, veel grenzen verleggen en mooi om nieuwe inzichten te krijgen.
Heel goed. Alles was duidelijk uitgelegd en met heel veel geduld. Het interactieve manier van lesgeven heeft het ook leuker gemaakt.
Heb diverse tips/handleiding gekregen om zo meer aandacht te besteden aan wat mensen vertellen en hoe verder meer informatie te verkrijgen van hen om zo te begeleiden dat mensen beter samenwerken.
Het heeft mij duidelijk laten blijken dat neutraal en onpartijdig zijn een vak apart zijn. En dat mediation een blijvend / doorlopend / continu leerproces is.
Veel geleerd, leerzaam, leren niet te oordelen, goed luisteren, onpartijdig zijn, emoties herkennen.
Top, lange dagen veel info, veel geleerd over mijzelf. Super trainers die je meenemen met plezier.
Ik vond het heel informatief en interactief. Ik heb zoveel geleerd en ik ben heel opgewonden om deze in mijn werkveld te gebruiken.
Bewaart de rust en laat mensen zich misschien weer verbonden kunnen voelen.
Zeer leerzaam, praktisch en ook verdiepend.
Mij laten zien hoe op een vriendelijke en wijze manier anderen geholpen kunnen worden; als ik zelf goed zit als persoon.
Weer extra handvaten gekregen waar ik verder mee kan. Leuke manier om stof over te brengen. Anja is super enthousiast en toegankelijk.
Ik denk dat een assessment zonder deze voorbereiding lastig zal zijn. Ik vond het oefenen, de tips erg leerzaam en helpend.
Prettige dagen, 4e dag had ook met acteurs gemogen.
Intensief, confronterend, nuttig, leerzaam, gezellig, waardevol.
The Lime Tree - Mediation & Training verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
The Lime Tree - Mediation & Training heeft de volgende resultaten bereikt:
The Lime Tree - Mediation & Training
Professor Bronkhorstlaan 10
3723 MB Bilthoven
Bewaart de rust en laat mensen zich misschien weer verbonden kunnen voelen.
Zeer leerzaam, praktisch en ook verdiepend.
Prettige dagen, 4e dag had ook met acteurs gemogen.
Intensief, confronterend, nuttig, leerzaam, gezellig, waardevol.
The Lime Tree - Mediation & Training heeft de volgende resultaten bereikt:
The Lime Tree - Mediation & Training