Henny Leijen
de valentijn brownies waren weer heerlijk netjes op tijd bezorgten ze waren mooi versierd
- Product of service:
- brownies
Super lekker allemaal 🤩
Heel vriendelijk personeel en lekkere brownies
Eenvoudig te regelen, heerlijk resultaat
Super fijne ervaring met klantenservice!! Ik had brownies besteld. Deze had PostNL naar pakketpunt gebracht waar ze het pakketje vervolgens niet konden vinden. Toen gebeld met Brownie Box die een nieuwe heeft opgestuurd. Geweldig!
De brownies zijn lekker! Maar… de bezorging is minder lekker. Volgens de website worden ze de eerstvolgende werkdag geleverd. Helaas: op maandag besteld, op vrijdag werden de brownies geleverd. Mijn vorige bestelling kwam ook al veel later dan zou moeten. Ik vind dit concept van brownies door de brievenbus echt top. Maar ik ben steeds teleurgesteld door de bezorgtijd. Voor mij geen browniebox meer :)
Ik liet de box eerst bij ons thuis bezorgen en heb m daarna cadeau gedaan. Ik vond het toen ik het doosje zag erg duur voor wat we kregen…
Afgenomen. Voorheen waren de brownies verpakt in een vetvrij papiertje. Tegenwoordig is het een plastic verpakking. Nu zijn het gewoon het voorverpakte brownies. Voor mij heeft het geen meerwaarde om ze hier te bestellen. Ik kan ze net zo goed in de supermarkt halen.
een fijn bedrijf
Een box vol lekkers. Vlot geleverd
Zeer goede service, komen afspraken na en bezorgen op de door de klant gekozen dag En het allerbelangrijkste.. de brownies zijn over de top.. zò lekker..
Al meerdere keren besteld bij The Brownie Box en ik krijg altijd goede feedback. Zelf ook eens cadeau gekregen en het de brownies zijn echt heel lekker. Deze keer is helaas - door een fout van PostNL - mijn pakketje niet bezorgd. Ik werd heel vriendelijk en snel geholpen door de klantenservice, mijn bestelling werd (gratis) opnieuw verzonden en kwam toen gelukkig (de volgende dag) wel aan. Top service! Ik bestel zeker nog een keer!!
Prima.
Een hele leuke manier om iemand te verrassen met iets lekkers. Ik stelde zelf een box van 4 samen, en de keuze was groot. Het bestelproces ging vlot en de prijs was goed. De box werd op de afgesproken datum verzonden en ze waren heerlijk.
The Brownie Box verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
The Brownie Box heeft de volgende resultaten bereikt:
The Brownie Box