willeke Keiman
- Product of service:
- 8 brownies, 2 smaken
Leuke maar wel prijzige manier om iemand te verrassen.
Box was aangekomen, maar de foto en tekst die we hadden toegevoegd niet.. wat erg jammer is
Niet wat ik had verwacht. Een aantal jaar terug kreeg ik een Brownie Box met wat brownies mooi verpakt in een (bak?)papiertje en een eenvoudig kartonnen doosje met een handgeschreven kaartje. En nu? Brownies verpakt in plastic in een groen-witte doos met veel te veel gedoe erop. Ik vond de brownies zelf ook minder geworden. Ik weet niet of de receptuur is aangepast, of dat het aan de alles-behalve-premium experience lag. Maar dit is het niet (meer)! Jammer
Heerlijke brownies met verschillende smaken! Snelle levering, en omdat 1 smaak er niet meer was, fijne vriendelijke en duidelijke communicatie hierover.
Super lekker en leuk cadeautje!
Héérlijk brownie
Heerlijke verse brownies
De brownies zijn heerlijk, echter is de verzending niet accuraat. Je kan een datum kiezen om het te laten bezorgen, maar hier zit een dag vertraging bij. Helaas een mislukt verjaardagskleinigheidje…
The box is prima. Ziet er mooi uit. Helaas twee dagen te laat bezorgd. Dat is balen, want het was bedoeld voor een verjaardag
Pakket duur voor wat het uiteindelijk is en dan nog eens veel te laat geleverd
Een heerlijke traktatie, verwen momentje voor mijzelf. De brownies en de blondie waren smeeuig van binnen en ietswat krokant van buiten.
Geweldig! Makkelijk te bestellen en heerlijke smaak👌🏼
Heb een hele goede ervaring eraan over gehouden,is zeer goed verlopen allemaal,mijn vriendin was er heel blij mee,hartelijk bedankt voor de,was ook snel geleverd bij mijn vriendin
Positief, lekker en snelle levering
Geweldig
The Brownie Box verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
The Brownie Box heeft de volgende resultaten bereikt:
The Brownie Box
De Kazematten 4
6681 CS Bemmel
Leuke maar wel prijzige manier om iemand te verrassen.
Super lekker en leuk cadeautje!
Héérlijk brownie
Heerlijke verse brownies