MCA Spee - Neervoort
Ik ben zo ontzettend blij met mijn horloge, dank je wel!
Pakje netjes verpakt en snel binnen.
Top!
Goed, heb artikel jiet gehouden omdat te groot was en niet zoals verwacht. Maar snelle levering, retour netjes verwerkt. In toekomst kom ik zeker nog eens terug.
Geweldig!
Snel geleverd, netjes verpakt. Helaas niet de goede maat dus ik moest de bestelling retourneren. Maar tot nu toe tevreden over de communicatie. Ik wil zeker de volgende bestelling hier plaatsen.
Snel uitgekozen, snel geleverd
Mooi horloge gekocht van voor een super prijs,snelle verzending!
Top
Keurig verpakt
Uitermate attent en accuraat
The Watchshopper verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
The Watchshopper heeft de volgende resultaten bereikt:
The Watchshopper
Tollensstraat 46 C
3035NJ Rotterdam
Ik ben zo ontzettend blij met mijn horloge, dank je wel!
Pakje netjes verpakt en snel binnen.
Top!
Geweldig!
Snel uitgekozen, snel geleverd
Mooi horloge gekocht van voor een super prijs,snelle verzending!
Top
Keurig verpakt