Angelique
Je leert enorm veel op de basistraining. Veel meer inzichten gekregen op het vak. Veel aan de feedback gehad.
- Welke training heb je gevolgd?
- Voorbereiding assessment (module 3)
100% beveelt The Lime Tree - Mediation & Training aan!
100% beveelt The Lime Tree - Mediation & Training aan!
Heel waardevol, ontzettend veel geleerd. Zou het absoluut aanraden.
Leerzame en verdiepende aanvulling op module 1
Er wordt in deze module veel geoefend. Veel feedback en leerzaam. Blij dat deze module er is ter voorbereiding op het assessment.
Mijn juridische kennis is vergroot, ook mijn kennis mbt belangen bij arbeidsmediation en ook mijn kennis mbt exit mediation.
Een zeer bruikbare aanvulling op de basistraining mediation op de werkvloer, als je je specialiseert in arbeidsmediation. De mix van theorie en praktijkvoorbeelden was ideaal.
Opleiding is to the point. Veel theorie maar dit wordt 'behapbaar' gepresenteerd.
Goede inhoud in fijne setting: dagje langer zou goed zijn.
Veel relevante inhoudelijke kennis van recht en regelgeving tot leven gebracht met voorbeelden.
Fijne en zeer goede inhoudelijke cursus.
Intensief programma met goede opbouw. Samenstelling groep mag van mij meer mixed (niet 4x zelfde organisatie). Voorbereidingsopdrachten kunnen helpen bij verhogen van rendement.
Heel leerzaam, niet alleen voor mediation en ook voor algemene gesprekken. Het doorvragen, nieuwsgierig zijn.
Goede ervaring, veel geleerd dat breed toepasbaar is.
Prettige sfeer die de trainer creëerde. Goede afwisseling tussen rollenspellen en theorie.
Ontzettend leerzame opleiding. Goede afwisseling tussen praktijk en theorie. Geeft veel handvaten/gesprekstechnieken. En laat je ook naar je eigen gedrag en het effect daarvan kijken.
The Lime Tree - Mediation & Training verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
The Lime Tree - Mediation & Training heeft de volgende resultaten bereikt:
The Lime Tree - Mediation & Training
Professor Bronkhorstlaan 10
3723 MB Bilthoven
Heel waardevol, ontzettend veel geleerd. Zou het absoluut aanraden.
Leerzame en verdiepende aanvulling op module 1
Goede inhoud in fijne setting: dagje langer zou goed zijn.
Fijne en zeer goede inhoudelijke cursus.
Goede ervaring, veel geleerd dat breed toepasbaar is.
The Lime Tree - Mediation & Training heeft de volgende resultaten bereikt:
The Lime Tree - Mediation & Training