8.8 /10

checkbox100% beveelt The Lime Tree - Mediation & Training aan!

Het contact met medewerkers van The Lime Tree
Interactie van de trainer(s) met de cursisten
Studiematerialen
8.2/10

SterSterSterSterLege ster

Veel geleerd, vooral door directe oefening in rollenspellen.

Dominique

Het was voor mij een super ervaring. Leuke groep & Dominique legt fijn uit + de nodige kennis & stof wordt gedeeld.

Mediation op de werkvloer (module 1)

Zeer informatief, nuttig, toepasbaar, vertrouwd en veilig kunnen trainen en ervaren. Smaakt naar veel meer, levensveranderend als in de zin, ik was anders nooit gaan bewegen richting buurtbemiddeling.

Mediation op de werkvloer (module 1)

Zeer verrassende en waardevolle training die in werk en privé bruikbaar is. Mooie inzichten. Dominique is ervaren, kundig en ik zou haar ook aanbevelen als mediator (in onze advocatenpraktijk)

Welke training heb je gevolgd?
Mediation op de werkvloer (module 2)

Jessie Adam

Veel interessante nieuwe kennis opgedaan en heel goed vaardigheden kunnen oefenen, onder begeleiding van een trainer met veel kennis en ervaring.

Fleur Lelieveld

Heel erg waardevol. Ontzettend veel geleerd. Motiverende leermomenten die er gecreëerd worden.

SterSterSterSterLege ster

Interessante theorie en vooral veel oefenen met feedback dat maakt voor jezelf duidelijk wat lastig is en waar ook je kracht zit.

Indra Morsing

Zeer waardevol, verrijkend & aanvullend op al mijn bestaande kennis. Rollenspellen aangevuld met ervaring van de trainers heel leerzaam.

Mediation op de werkvloer (module 1)

Het was leerzaam om te merken wat het gedrag van de mediator kan doen met de partijen. Het belang van emoties.

Elisabeth Sierhuis

Motiverend, bewondering, leerzaam, twijfel, gezelligheid, irritatie, maar vooral heel blij dat ik deze traning heb gevolgd.

Mediation op de werkvloer (module 1)

Het was hard werken, veel grenzen verleggen en mooi om nieuwe inzichten te krijgen.

Mediation op de werkvloer (module 1)

Heel goed. Alles was duidelijk uitgelegd en met heel veel geduld. Het interactieve manier van lesgeven heeft het ook leuker gemaakt.

Pierrot Hurtado

Heb diverse tips/handleiding gekregen om zo meer aandacht te besteden aan wat mensen vertellen en hoe verder meer informatie te verkrijgen van hen om zo te begeleiden dat mensen beter samenwerken.

Mediation op de werkvloer (module 1)

Het heeft mij duidelijk laten blijken dat neutraal en onpartijdig zijn een vak apart zijn. En dat mediation een blijvend / doorlopend / continu leerproces is.

Mediation op de werkvloer (module 1)

The Lime Tree - Mediation & Training verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

The Lime Tree - Mediation & Training heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.8/10
  • checkEerste review geschreven op 11 augustus 2015

The Lime Tree - Mediation & Training

The Lime Tree is specialist op het gebied van mediation en mediation training. The Lime Tree wil mensen (particulieren en binnen organisaties) tools aanreiken zodat zij zelf op een respectvolle wijze hun eigen conflicten of die van anderen kunnen (helpen) oplossen.

Professor Bronkhorstlaan 10

3723 MB Bilthoven

Het contact met medewerkers van The Lime Tree
Interactie van de trainer(s) met de cursisten
Studiematerialen
8.2/10

SterSterSterSterLege ster

Veel geleerd, vooral door directe oefening in rollenspellen.

Dominique

Welke training heb je gevolgd?
Mediation op de werkvloer (module 2)

Jessie Adam

Fleur Lelieveld