Marloes
Veel geleerd, fijne manier van trainen door het vele oefenen.
- Welke training heb je gevolgd?
- Mediation op de werkvloer (module 1)
100% beveelt The Lime Tree - Mediation & Training aan!
100% beveelt The Lime Tree - Mediation & Training aan!
Veel geleerd, fijne manier van trainen door het vele oefenen.
Heel positief. Ook het tempo, 6 dagen bijna achter elkaar voor mij heel goed. Aanpak met continu oefenen ook heel positief.
Zeer leerzaam, prettig en goedegeleide intensieve opleiding met een bijzonder fijne groep en gedegen en gezellige cursusleider.
Super. Heel goed dat er zoveel geoefend werd.
Mooie combinatie van praktisch aan het werk ondersteund met korte theorieblokjes.
Ik zou zeker Anja aanbevelen.
Heel veel geleerd in een fijne, veilige setting.
Creatief met veel voorbeelden. Goede mix theorie en praktijk.
Deep dive en meteen aan de slag met de praktijk dwingt je om erin te springen.
Ik vond het een heel intensieve, leerzame opleiding. De afwisseling tussen de rollenspellen, theorie, filmpjes etc. maakte dat de tijd voorbij vloog. Complimenten voor Steve die de opleiding gaf.
Fijne combi van theorie en praktijk: met (rollen)spelen kun je de theorie telkens testen en voelen en uitproberen.
Enerverend met mooie afwisseling van theorie en praktijk (oefenen)
De opleiding heeft mijn kijk op mensen en hun gedrag veranderd, maar ook inzicht gegeven in mijn als een goede bemiddelaar zonder de verkeerde energie te geven en krijgen.
Nuttige interventies, leerzame ervaring
The Lime Tree - Mediation & Training verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
The Lime Tree - Mediation & Training heeft de volgende resultaten bereikt:
The Lime Tree - Mediation & Training
Professor Bronkhorstlaan 10
3723 MB Bilthoven
Veel geleerd, fijne manier van trainen door het vele oefenen.
Super. Heel goed dat er zoveel geoefend werd.
Ik zou zeker Anja aanbevelen.
Heel veel geleerd in een fijne, veilige setting.
Creatief met veel voorbeelden. Goede mix theorie en praktijk.
Deep dive en meteen aan de slag met de praktijk dwingt je om erin te springen.
Enerverend met mooie afwisseling van theorie en praktijk (oefenen)
Nuttige interventies, leerzame ervaring
The Lime Tree - Mediation & Training heeft de volgende resultaten bereikt: