Positief, leerzaam en prettig. Fijne groep (verschillende achtergronden) waar we veel van elkaar en met elkaar hebben geleerd.
- Welke training heb je gevolgd?
- Opleiding Vertrouwenspersoon
100% beveelt The Lime Tree - Mediation & Training aan!
100% beveelt The Lime Tree - Mediation & Training aan!
Zeer verrijkend en fris. Fijne docent.
Prettige groep, inhoudelijk sterk, organisatorisch goed verzorgd.
Goede opbouw van deze basisopleiding. Ervaren en kundige opleider. Hoou wel de eigen koers vast: cursisten dwalen vaak af bij het stellen van vragen.
Was prima, probeert alijtd duidelijk uitleggen.
Goed, correct, bewustwordend, zelfreflectie goed ter hand nemen.
Ik heb de opleiding positief ervaren. Ondanks dat ik al jaren VP ben, heb ik toch weer nieuwe inzichten gekregen!
Inhoudelijk solide opleiding met een inspirerende docent met veel theoretische en praktische vakkennis.
Meer zelfreflectie. Bewust bezig zijn met het "ontwijken" van aannames.
Helder, duidelijk. Goede afwisseling van theorie en "praktijk". (lees: oefenen). Heel bruikbaar allemaal voor het daadwerkelijk uitoefenen van het vak.
Ik heb veel geleerd. Ook om out of the comfort zone te stappen. Ik denk dat er in de groep soms nog onduidelijkheden heersten die voorkomen kan worden door theorie meer te toetsen. Door bij stellingen, vragen tussen waar iedereen op moet antwoorden etc.
Interactief - focus op examen - veel verhalen delend.
Het was erg praktisch & erg fijn.
Heel leuk en dynamisch en constructief!
Informatief, praktisch, to-the-point.
The Lime Tree - Mediation & Training verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
The Lime Tree - Mediation & Training heeft de volgende resultaten bereikt:
The Lime Tree - Mediation & Training
Professor Bronkhorstlaan 10
3723 MB Bilthoven
Zeer verrijkend en fris. Fijne docent.
Prettige groep, inhoudelijk sterk, organisatorisch goed verzorgd.
Was prima, probeert alijtd duidelijk uitleggen.
Goed, correct, bewustwordend, zelfreflectie goed ter hand nemen.
Meer zelfreflectie. Bewust bezig zijn met het "ontwijken" van aannames.
Interactief - focus op examen - veel verhalen delend.
Het was erg praktisch & erg fijn.
Heel leuk en dynamisch en constructief!
Informatief, praktisch, to-the-point.
The Lime Tree - Mediation & Training heeft de volgende resultaten bereikt: