8.8 /10

checkbox100% beveelt The Lime Tree - Mediation & Training aan!

Het contact met medewerkers van The Lime Tree
Interactie van de trainer(s) met de cursisten
Studiematerialen
8.2/10

Praktisch ingerichte opleiding waarin je de eerste meters maakt binnen het vak mediation. Fijne sfeer, veilige setting en veel nieuwe inzichten opgedaan.

SterSterSterSterLege ster

Positief, veel kennis in korte tijd. Goede combinatie van theorie en praktijk, mist je de zelfstudie goed bijgehouden hebt.

SterSterSterSterLege ster

Ik vond het super leerzaam en ook een enorme stap uit je comfortzone. Het heeft me geleerd dat het zoveel brengt als je luistert "zonder doel".

Mediation op de werkvloer (module 1)

Echte eye opener. Nog nooit training gehad die zoveel heeft gebracht op persoonlijk en zakelijk vlak. Wist interesse echt vast te houden en te prikkelen voor meer.

SterSterSterSterLege ster

Veel handvatten en technieken gekregen om emoties tot bedaren te brengen, belangen boven tafel te krijgen en partijen in een oplossingsmodus te zetten. Nuttig voor mijn rol als HR adviseur.

Michel de Zwart

Praktisch, herkenbare dagelijkse praktijk. Balans in diepgang & ontspanning. Wat ik wil vasthouden is het contact maken met de onderstroom.

Marco de Jong

SterSterSterSterLege ster

Een geweldige reis waar ik in verbinding veel heb mogen leren. Jan is een kundige en fijne docent. De 6 dagen vlogen voorbij.

SterSterSterSterLege ster

Professionele opleiding, ik heb echt het idee dat ik iets heb geleerd. Ik voelde me ook serieus genomen als ik mijn zorgen uitsprak en er is fijne feedback gegeven.

SterSterSterSterLege ster

Ik heb een hele goede ervaring gehad die mijn blik echt heeft veranderd. De trainer was erg prettig in het lesgeven. Ik ben met veel meer "kennis" en eye-openers naar huis gegaan na 6 dagen.

Jos Wijnker

Heel leerzaam, goede opbouw, veel rollenspellen wat zeer nuttig is. Heb de opleiding onderschat, dacht dat het makkelijker was. Feedback Jan op rollenspel is echt waardevol en niet op andere wijze te verkrijgen.

Norbert Kout

Zeer inspirerende opleiding onder bezielende (bege)leiding van Jan. Afwisselend, leerzaam, leuk, rakend en pakkend met veel gelegenheid tot interactie eigen ervaring opdoen en plezier hebben met elkaar.

Mediation op de werkvloer (module 1)

Veel geleerd, veel geoefend, eye-openers, goede interactie in groep.

Jeroen Bos

Leuke, verdiepende module.

Theorieblok (module 2)

Erg goed om je gedachten te ordenen en verder te vormen. Totaal niet saai, juist verdiepend en constructief.

Ashok Bachoe

SterSterSterSterLege ster

Leerzaam - bewustwording - diepgang - scherp gezet worden.

Theorieblok (module 2)

The Lime Tree - Mediation & Training verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

The Lime Tree - Mediation & Training heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.8/10
  • checkEerste review geschreven op 11 augustus 2015

The Lime Tree - Mediation & Training

The Lime Tree is specialist op het gebied van mediation en mediation training. The Lime Tree wil mensen (particulieren en binnen organisaties) tools aanreiken zodat zij zelf op een respectvolle wijze hun eigen conflicten of die van anderen kunnen (helpen) oplossen.

Professor Bronkhorstlaan 10

Marco de Jong

Jos Wijnker

Norbert Kout

Mediation op de werkvloer (module 1)

Veel geleerd, veel geoefend, eye-openers, goede interactie in groep.

Jeroen Bos

Leuke, verdiepende module.

Ashok Bachoe

SterSterSterSterLege ster

Leerzaam - bewustwording - diepgang - scherp gezet worden.

The Lime Tree - Mediation & Training heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.8/10