JcT
12027 reviewsSchrijf review
Goddelijke brownies
Zalig en perfect service
Heb de boxen cadeau gedaan
De brownies zijn heel lekker. En makkelijk te bestellen. Het enige vind ik wel dat ze nu minder makkelijk uit de verpakking gehaald kunnen worden. Vroeg zag het er beter uit en was het makkelijker.
Onbetwist de lekkerste brownies, en dan ook nog vlekkeloos en op tijd afgeleverd.
Supper lekker
Ze waren weer geweldig niemand kan hier aan tippen
Lekkere brownies, lange verzending waardoor minder lang houdbaar.
kwaliteit goed, levering later dan ik gedacht had van de info op de website
De brownies waren heerlijk, echt de allerlekkerste die er zijn! De nieuwe verpakking is ook fijn, echter zou het beter zijn als de brownies een kwart slag gedraaid in de verpakking zaten zodat je niet de hele verpakking hoeft open te scheuren om er 1 van de twee te kunnen pakken ivm de ander willen bewaren. Want dan is de verpakking stuk en blijft je brownie minder lang lekker. Ik snap dat het ook eenoplossing is om ze beide gelijk op te eten, maar soms wil je er 1 bewaren
Altijd n succes
dank voor de gelegenheid om feedback te leveren, dit is echter alleen zinvol als de brownies daadwerkelijk zijn ontvangen. Beschouw de sterren als waardering voor het feit dat The Brownie Box pro-actief om reactie van de klant vraagt.
Verslavend lekker!
Echt een top idee. Tot nu toe twee keer besteld bij The Brownie Box, beide keren werd teruggekoppeld dat het de lekkerste brownies zijn! Top!
The Brownie Box verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
The Brownie Box heeft de volgende resultaten bereikt:
Zalig en perfect service
Heb de boxen cadeau gedaan
Supper lekker
Ze waren weer geweldig niemand kan hier aan tippen
Lekkere brownies, lange verzending waardoor minder lang houdbaar.
kwaliteit goed, levering later dan ik gedacht had van de info op de website
Altijd n succes