8.2 /10

SterSterSterSterLege ster

checkbox86% beveelt TextieldrukShop aan!

schildAangesloten bij het Feedback Company keurmerkWat betekent dit?

Bestelgemak (Ontwerp tool)
8.2/10

ESEN

Mooie jassen

TH

Handons

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Bij het bestellen is de wens toegevoegd om de kleur van het logo voorop, mee te nemen als kleur voor de tekst achterop. Dit is helaas niet gebeurt. Het antwoord of ik het bedrijf zou aanbevelen met ja of nee is dan ook te kort door de bocht, aangezien ik niet weet of de wens genegeerd is of niet is doorgekomen. Het is wel erg jammer..

Nvt

Top,prima prijs kwaliteit

Kut bedrijf

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Alles komt kapot aan en als je iemand wil bereiken via mail of telefoon is er niemand die reageert

Antwoord TextieldrukShop

Dank voor je bericht. Wat vervelend om te lezen dat je bestelling beschadigd is aangekomen. We willen dit graag voor je oplossen. We hebben echter geen eerdere e-mail van je ontvangen. Zou je het contactformulier op onze klantenservicepagina willen invullen? Zo komt je bericht direct bij de juiste afdeling terecht en kunnen we je snel verder helpen.

Lamberth

Correct en meedenkend oplossingsgericht

O2 Beweeg buiten in balans

Goede kleding met bedrukking die goed blijft zitten ondanks vele gebruik

Joop coersen

SterSterSterSterLege ster

Goed de afhandeling van de bestelling is snel Houden je goed op de hoogte wanneer je besteling klaar is e vezonden wordt En druk kwaliteit is goed

El beton

A.Ensing

Super snelle levering en dat voor 1 product, had bestelling geplaatst met verzoek of ik hem de volgende dag kon ontvangen ivm kado voor schoonzus die die dag weer naar Canada vertrok. Ik besloot er voor de zekerheid ook even te bellen, ik kreeg een hele vriendelijke persoon aan de telefoon die de bestelling al had gezien en het bleek dat het product ook al in de maak was. Heel bijzonder en attent. En het mooiste is ook nog dat ze er erg blij mee was. Nogmaals bedankt voor de snelle service.

Van de Merckt Arno

SterSterSterHalve sterLege ster

Er zat een foutje toen in het product toen ik het ontving. Ik heb onmiddelijk een nieuw toegestuurd gekregen. Goede service.

Patrick ewijk

Goede en snelle service

Elly

SterSterSterSterLege ster

Had iets snellere levering verwacht of reactie op navraag maar dit bleekdoor drukte niet mogelijk. Uiteindelijk wel op tijd binnengekomen en tevreden over het product.

Léjanne

SterHalve sterLege sterLege sterLege ster

Het bedrijf luister en denkt niet mee met de klabt

Antwoord TextieldrukShop

Beste Léjanne, Jammer om te lezen dat je deze indruk hebt. Wij hebben jouw verzoek tot annuleren direct bekeken, maar op dat moment was de productie al gestart. Conform onze algemene voorwaarden is annuleren dan niet meer mogelijk. Tijdens het bestelproces en in de bevestigingsmail staat dit ook duidelijk vermeld. We proberen onze werkwijze zo transparant mogelijk te maken, zodat er geen misverstanden kunnen ontstaan. We begrijpen dat dit niet het antwoord is dat je had gehoopt, maar in dit geval is correct gehandeld volgens onze voorwaarden.

Geantwoord op

TextieldrukShop verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

TextieldrukShop heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.2/10
  • checkEerste review geschreven op 7 juni 2020

TextieldrukShop

Opzoek naar een goede opdruk voor je t-shirts of sweater? Bij TextieldrukShop ben je dan aan het goede adres. Wij hebben een ruim aanbod aan kwalitatieve T-shirts, polo’s, sweaters en hoodies. Neem een kijkje op onze webshop en bekijk al onze mogelijkheden.

Twentepoort West 14B

7609RD Almelo