Stanley
Lekker eenvoudige bestelprocedure. Snelle levering. Materiaal van goede kwaliteit.
Aangesloten bij het Feedback Company keurmerkWat betekent dit?
Mooi product
Alles perfect alleen we wachttijd was iets langer dan verwacht
Logo op een petje laten drukken
Mooi pet met persoonlijke opdruk
Kwaliteit eindproduct valt tegen. Lijkt niet op wat online gepresenteerd wordt.
Ik wacht al ruim 3 weken op mijn bestelling. Alleen door zelf contact op te zoeken kreeg ik te horen dat het iets langer ging duren. Maar als ik extra zou betalen zou het toch sneller lukken. Annuleren kan ook alleen tegen betaling, want ze zijn wel al bedrukt (dus alleen nog niet verzonden).
Snelle en duidelijke communicatie, mooi eindproduct!
Top bedrijf, snelle levering!
Mooi product, langer levertijd
Levering was vlot. Producten zien er goed uit. Zeer tevreden.
Super snel
Ik wacht al ruim 14 dagen op een paar veiligheidshesjes, en al 3 keer mail over kleine vertraging van 4 dagen
goede producten en snelle levering
Professioneel
TextieldrukShop verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
TextieldrukShop heeft de volgende resultaten bereikt:
TextieldrukShop
Twentepoort West 14B
7609RD Almelo
Aangesloten bij het Feedback Company keurmerkWat betekent dit?
Mooi product
Alles perfect alleen we wachttijd was iets langer dan verwacht
Logo op een petje laten drukken
Mooi pet met persoonlijke opdruk
Kwaliteit eindproduct valt tegen. Lijkt niet op wat online gepresenteerd wordt.
Snelle en duidelijke communicatie, mooi eindproduct!
Top bedrijf, snelle levering!
Mooi product, langer levertijd
Levering was vlot. Producten zien er goed uit. Zeer tevreden.
Super snel
goede producten en snelle levering