anonymous
Zeer positieve ervaring. Helaas viel de maatvoering erg klein bij de kinderhoodys maar dit is perfect opgepakt door textieldrukshop!
Aangesloten bij het Feedback Company keurmerkWat betekent dit?
Vriendelijke medewerker, snelle reacties en product perfect! 👌🏻
Nette service! Hielpen ook met het ontwerp te verbeteren erg nette service
Door een communicatiefout het artikel niet aangekregen zoals besteld, maar na even heen en weer mailen is het juiste product nu wel onderweg. De feedback werd aangenomen, het probleem gelijk opgelost. Kwaliteit op zich is gewoon dik oké. Een week na bestelling werd het verstuurd en de communicatie rond het drukken en de verzending is ook duidelijk. Ondanks de ruwe start, zou ik Textieldrukshop alsnog aanbevelen.
Mooi product ontvangen en niet lang oo hoeven wachten. Van goede kwaliteit
Professioneel en meedenkend
Wilde een andere druk en dat was mogelijk. Dus erg soepel
Vriendelijk, constructief en professioneel geholpen. Eindresultaat was een super mooie jas voor ons hockeyteam.
Te lange levertijd en een logo vergeten te drukken...
Geweldige mutsen besteld, goede kwaliteit, Snel binnen
Tevreden
top
Snelle levering. Bedrukking was makkelijk te plaatsen en er was genoeg keuze
Voortreffelijk
TextieldrukShop verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
TextieldrukShop heeft de volgende resultaten bereikt:
TextieldrukShop
Twentepoort West 14B
7609RD Almelo
Aangesloten bij het Feedback Company keurmerkWat betekent dit?
Vriendelijke medewerker, snelle reacties en product perfect! 👌🏻
Nette service! Hielpen ook met het ontwerp te verbeteren erg nette service
Mooi product ontvangen en niet lang oo hoeven wachten. Van goede kwaliteit
Professioneel en meedenkend
Wilde een andere druk en dat was mogelijk. Dus erg soepel
Te lange levertijd en een logo vergeten te drukken...
Geweldige mutsen besteld, goede kwaliteit, Snel binnen
Tevreden