M.B.L Metaalbewerkinglasbedrijf
Ik vind prima quality
Aangesloten bij het Feedback Company keurmerkWat betekent dit?
Ik vind prima quality
Ik heb gisteren ook al iets ingevuld, ik ga het vandaag niet nog een keer uitgebreid beschrijven. Mijn oordeel veranderd niet , ik ben niet tevreden
Top
Vlotte service, mooi product
Bestelling kon uiteindelijk nog met spoed, super!
Helemaal top
Mooie kwaliteit en snelle levering
Kwaliteit is uitstekend. Ik had gerekend op 5 werkdagen maar het pas 1,5-2 weken later gekregen. Bij bellen met klantenservice werd er niet empathisch gereageerd.
Op de site staan binnen 14 dagen sluieren dan die ik dat en ineens is het shirt klaar en geld het niet meer terwijl het 5-7 werkdagen is belachelijk slecht bedrijf
Mooi borduurwerk op pet. Levering duurt wat langer maar dat wist ik. Aanrader!
Goed product
Supermooie hoodie, heel mooi gedrukt, maar de maatvoering klopt echt niet, kind is 1.52 en maat 151-161 is veel te klein
Mooi product, makkelijk bestellen
Ik ben erg teleurgesteld over mijn bestelling bij Tekstieldrukshop.nl. Ik heb een T-shirt en een pet laten bedrukken en daarvoor bijna €50 betaald. Na het plaatsen van de bestelling heb ik ruim drie weken moeten wachten voordat ik überhaupt bericht kreeg dat de producten bedrukt zouden worden. Toen de bestelling eindelijk arriveerde, bleek de kwaliteit onder de maat. Op het T-shirt zit een duidelijke vouw in de bedrukte afbeelding, wat een slordige en onprofessionele indruk geeft. Daarnaast is de afbeelding op het petje veel kleiner afgedrukt dan ik had aangegeven bij mijn bestelling. Gezien de lange levertijd, de matige communicatie en de teleurstellende kwaliteit vind ik de prijs absoluut niet in verhouding tot wat ik heb ontvangen. Op basis van mijn ervaring kan ik Tekstieldrukshop.nl helaas niet aanbevelen.
Dit is de tweede keer dat ik bij Textieldrukshop bestel en het is weer helemaal top! Ze denken mee en heel vriendelijk. Daarnaast leveren ze op tijd zoals afgesproken. Conclusie dik tevreden en kan ze echt aanraden.
TextieldrukShop verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
TextieldrukShop heeft de volgende resultaten bereikt:
TextieldrukShop
Twentepoort West 14B
7609RD Almelo
Aangesloten bij het Feedback Company keurmerkWat betekent dit?
Top
Vlotte service, mooi product
Bestelling kon uiteindelijk nog met spoed, super!
Helemaal top
Mooie kwaliteit en snelle levering
Mooi borduurwerk op pet. Levering duurt wat langer maar dat wist ik. Aanrader!
Goed product
Mooi product, makkelijk bestellen