anonymous
De status van mijn bestelling werd goed bijgehouden. Verder een goed product ontvangen.
Aangesloten bij het Feedback Company keurmerkWat betekent dit?
Nadine van Textieldrukshop.nl is fantastisch: proactief benaderde zij mij om het design te verbeteren & de jas werd binnen 4 dagen geleverd: precies op tijd voor Carnaval. Absolute aanrader!
Perfect
Fijne communicatie, vond wel moeilijk terug te vinden hoe lang de verwachting was dat het shirt klaar was
Wat een fijne drukker! Niet alleen is mijn shirt echt geweldig eruit gekomen, ook de klantenservice erg over te spreken. Reageren snel, denken mee met levertijd en fijn contact gehad over het leveren van de juiste beeldkwaliteit. Ook de kwaliteit van mijn shirt zelf ben jk erg over te spreken. Zeker een aanrader!
Ik had een hoodie besteld midden december om als kerstcadeau te geven. Ik heb meer dan een maand moeten wachten op mijn bestelling en wanneer ik vroeg waar mijn hoodie bleef, kreeg ik telkens hetzelfde standaardantwoord “dat mijn bestelling in productie is en binnen twee werkdagen zal worden verzonden”. Dit een maand lang. Dit betekent dat er absoluut niemand met de bestelling bezig is of enige moeite steekt om mij correct te informeren. Daarnaast kwam mijn product ook volledig verkeerd afgeleverd met verkeerde kleuren. Deze liggen absoluut niet binnen de afwijkingen die kunnen gebeuren van scherm naar print. De klantendienst na dit aan te kaarten via foto’s heeft een kleine tegemoetkoming van 5 euro willen geven voor de gemaakte fouten. Dat vind ik echt beneden alle peil. Ik raad dit bedrijf zeker en vast niet aan. Lange wachttijd, geen opvolging en incorrecte productie.
Heel fijn nog laatste moment wat aangepast voor mij! Super!
even een probleem met de bestelling maar is rechtgezet. bedankt. de kwaliteit is goed.. Neem best een grotere maat want vallen zeer klein uit
Bedankt voor snelle service!
Zeer correcte afhandeling en denken goed mee met de klant.
Door feestdagen duurde bestelling langer, maar na een telefoontje op tijd binnen gekregen zoals afgesproken. Prachtig rompertje, mooie kleur en kwaliteit.
Op 8 december 2025 bestelling geplaatst, met de intentie een origineel Kerstcadeau te kunnen afgeven… vermoedelijk zal ik het nu zelfs voor het nieuwe jaar start niet eens hebben want bestelling staat al 3 dagen in voorbereiding maar er wordt verder niets mee gedaan …
Heb voor ons koudwater zwemgroepje warme mutsen besteld en product met logo is een succes
Prima prijs/kwaliteit, normaal om op het product even te wachten, prima!
TextieldrukShop verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
TextieldrukShop heeft de volgende resultaten bereikt:
TextieldrukShop
Twentepoort West 14B
7609RD Almelo
Aangesloten bij het Feedback Company keurmerkWat betekent dit?
Perfect
Heel fijn nog laatste moment wat aangepast voor mij! Super!
Bedankt voor snelle service!
Zeer correcte afhandeling en denken goed mee met de klant.
Prima prijs/kwaliteit, normaal om op het product even te wachten, prima!
TextieldrukShop heeft de volgende resultaten bereikt:
TextieldrukShop