Leon van Gelder
Algemene ervaring is goed. Er zijn een paar zaken niet goed gegaan. Ik heb een standaard met voet gekocht om de terrasheater aan te bevestigen. De voet bleek bij levering te zijn beschadigd. Contact opgenomen met het bedrijf en een nieuwe voet opgehaald. Het probleem werd dus netjes opgelost. Vervolgens ontstond er een misverstand in de communicatie m.b.t. de installatie van de standaard. Mijn aanname was dat de meegeleverde schroef door de voet moest om de standaard te bevestigen. De opening in de voet was iets te klein voor de schroef. De leverancier gaf het advies om de schroef voorzichtig door de voet te slaan. Later bleek de schroef niet door de voet te hoeven en was het gegeven advies niet goed. Mijn klacht m.b.t. het advies is door Terrasheater.nl goed opgepakt. We hebben een constructief gesprek gevoerd en dat heeft geleid tot een oplossing naar tevredenheid. Eindconclusie ondanks het niet optimale verloop van het proces heeft Terrasheater.nl zich een betrouwbare leverancier getoond en in gesprek gebleven totdat de klacht naar tevredenheid was opgelost.
- Aanbevelingen/tips
- Transport: Het transportbedrijf stuur een mail naar Terrasheater.nl met datum en tijdsindicatie over de levering. Terrasheater.nl stuurt dit bericht niet door naar de klant waardoor de klant alleen weet op welke dag er wordt geleverd maar het nauwkeurige timewindow ontbreekt. Mijn tip is dat het bericht van het transportbedrijf door Terrasheater.nl wordt doorgestuurd naar de klant. Installatiehandleiding: De handleiding bestaat uit één afbeelding met Duits uitleg. Mijn tip is om de afbeelding te splitsen in 3 of 4 delen en om naast de Duitse tekst ook Nederlandse en of Engelse tekst te plaatsen.