9 /10

checkbox97% beveelt Terrasheater.nl aan!

Rosita Van Loveren

Snel en duidelijk

Aanbevelingen/tips
We hebben hier een terasheater gekocht. Nog niet gebruik en uitgepakt. Dat komt nog, maar we hebben voor deze dezelfde gehad en ruim 10 jaar plezier van gehad. Dus de keuze was snel gemaakt en hebben wederom een Eurom besteld bij Terrasheater.nl. De web-site heeft veel tips en bij vragen kunnen we er ook terecht. Bezorging was ook duidelijk en helder echter DHL was de onduidelijke partij en stond onaangekondigd op een ander tijdstip voor de deur. Voor nu ziet alles er top uit.

Marc

Heel klantvriendelijk, goed bereikbaar en uitstekend advies gehad over de juiste aanschaf voor mijn situatie.

Aanbevelingen/tips
Iets duidelijkere instructie/uitleg over de afstandsbediening. Daar zat wat verwarring bij mij, inmiddels ook opgelost!

Stefaan Borgenon

Alles vlot geleverd en goed kunnen volgen .

Bart Broeren

Cedric Hautekeete

Correct en duidelijke site . Snelle verzending

Geen directe tips

Teun Uithol

Gewoon super doen wat beloofd wordt, snelle levering (na 1 dag)

Norbert Medarts

Jan Bennink

Duidelijke website,kwaliteit is goed,snelle levering

Gewoon zo doorgaan

Daniël

Snelle service en verzending. Eerst verkeerde artikel ontvangen maar de volgende dag het juiste artikel verstuurd zonder gedoe.

Prima zakendoen met hun

Martin Van Vegchel

Duidelijke website, makkelijk bestelproces

Frank Joosten

Zeer goede website. Gemakkelijk om juiste items te vinden. Ik had een bestelling geplaatst voor 2 onderdelen die snel geleverd werden. Echter was er 1 onderdeel verkeerdelijk gestuurd . Via tel contact werd dit rechtgezet en het juiste onderdeel dadelijk opgestuurd.

Juiste adres voor terrasverwarming

Terrasheater.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Terrasheater.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9/10
  • checkEerste review geschreven op 1 juli 2014

Terrasheater.nl

Terrasheater.nl Wij streven ernaar om de meest complete terrasverwarming webwinkel te zijn met de beste service. Wij maken een duidelijke keuze voor sterke merken met een goede prijsopbouw en garantievoorwaarden zodat wij elk type klant naar tevredenheid kunnen helpen. Op onze website treft u terrasheaters op aardgas, propaan en natuurlijk elektriciteit. Daarnaast hebben wij ook alle nodige accessoires zoals schakelaars, dimmers en toebehoren om elk project tot een succes te maken!

Retselseweg 6

5473 HC Heeswijk-Dinther

Rosita Van Loveren

Snel en duidelijk

Marc

Stefaan Borgenon

Alles vlot geleverd en goed kunnen volgen .

Bart Broeren

Cedric Hautekeete

Correct en duidelijke site . Snelle verzending

Geen directe tips

Teun Uithol

Gewoon super doen wat beloofd wordt, snelle levering (na 1 dag)

Norbert Medarts

Perfect en snel