Reviews

9.5 / 10
58 beoordelingen
Schrijf beoordeling

100% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Offerte
8.9/10
Deskundigheid
9.4/10
Resultaat
9.4/10
Advies
9.4/10
Medewerkers
9.3/10
Nazorg
9.3/10
Communicatie
9.2/10

58 Reviews

Henk van den Berg

10/10

Zeer correct, en afspraken 100% nakomen


Peter

10/10

Zeer positief, een mooi eindresultaat!


Fam de Jager

10/10

Communicatie was goed. Afspraken werden na gekomen. Vriendelijke medewerkers. Meedenkend in de mogelijkheden.


Jaap van den Burg

10/10

Zeer goede ervaring vanaf verkoop/offerte/plaatsen enzv


Familie R.

10/10

Wij hebben eerder dit jaar een grote tuinkamer laten aanbouwen. Na een grondige inventarisatie zijn we bij Ter Huurne uitgekomen. We zijn goed geïnformeerd of onze wensen te realiseren waren. Ter... Wij hebben eerder dit jaar een grote tuinkamer laten aanbouwen. Na een grondige inventarisatie zijn we bij Ter Huurne uitgekomen. We zijn goed geïnformeerd of onze wensen te realiseren waren. Ter Huurne heeft goed meegedacht en heeft ter plekke beoordeeld of onze wensen reëel waren.Bij de bestelling, uitvoering en nazorg hebben we steeds in goed overleg met elkaar gesproken. We zijn erg blij met het uiteindelijke resultaat en genieten nu al een half jaar dagelijks van onze tuinkamer. Hij wordt gebruikt als plek voor hangouderen, pubers, huiswerkruimte, fitnessruimte en leeshoek. Bij Ter Huurne vindt u goede kwaliteit, gedegen vakmanschap en prettig overleg.


Familie Glas

10/10

In januari 2019 hebben we, na diverse offertes te hebben opgevraagd bij verschillende bedrijven, onze bestaande lichtstraat laten vervangen door een Ter Huurne lichtstraat.
De samenwerking met...
In januari 2019 hebben we, na diverse offertes te hebben opgevraagd bij verschillende bedrijven, onze bestaande lichtstraat laten vervangen door een Ter Huurne lichtstraat.
De samenwerking met Ter Huurne was vanaf het eerste showroom bezoek en offerte traject tot aan de uitvoering en oplevering perfect. Bij Ter Huurne staat de klant nog centraal, voor ons zeker een reden om Ter Huurne aan te bevelen.


jan ten pas

9/10

Ruimhartig, betrouwbaar en serieus.


S. Koch

9/10

Twee carports gerealiseerd door Ter Huurne, waarvan een op reeds aanwezige staalkolommen.
Deskundig voorbereid en uitgevoerd, en daardoor een mooi resultaat.


Bert van Hoving.

10/10

Sympathieke en vakbekwame medewerkers, een goed product en een fantastisch eindresultaat!
Zonder problemen gevraagde aanpassingen uitgevoerd.