Ed en Dineke Brinkman
- Afgenomen dienst
- Plaatsing nieuwe serre
99% beveelt Ter Huurne Serres & Glassystemen aan!
99% beveelt Ter Huurne Serres & Glassystemen aan!
Mooi materiaal, Goede monteurs De afwerking binnen is nog wel veel werk
Lichtstraat aangeschaft via Ter Huurne. Wordt goed met je meegedacht waardoor het resultaat er mag zijn.
We ontvingen van Ter Huurne een duidelijke indicatieve offerte, die na showroombezoek door ons en inmeten ter plekke snel kon worden omgezet in een definitieve. Geen verrassingen goede advisering en begeleiding en een aantrekkelijk prijs. Plaatsing door eigen personeel van ter Huurne en het uitvoeren van bouwkundig werk door een door Ter Huurne ingeschakeld aanneembedrijf verliepen uitstekend. Aardige mensen die nauwgezet werken. Het ziet er prachtig uit! Kortom: dik tevreden!
Uitstekend
Goede service en zeer vakkundige uitvoering.
Tijdens het eerste gesprek bleek al dat dit echte vakmensen zijn die advies op maat geven, verstand van zaken hebben en de tijd voor je nemen. We hebben de renovatie van onze serre met het volste vertrouwen uitbesteed en zijn erg tevreden over het resultaat. Echt een aanrader!
Perfect, super maatwerk en meedenken en degelijke uitvoering voor een goede prijs
Zeer professioneel
Goed advies en top eindresultaat, waar we veel plezier aan beleven
Vakkundig, efficiënt, komen afspraken na, prettig in de omgang.
Na verschillende bedrijven te hebben bezocht voor het vervangen van onze bestaande Serre sprak ons Ter Huurne het meeste aan. Geen snelle verkooppraatjes, maar gewoon Twentse nuchterheid en kundig advies. Zowel in de aankoop de fabricage als de uitvoering vakmensen die een stapje extra doen voor de klant. Ook kleine restpunten zijn keurig en snel verholpen. Het eindresultaat is een op maat gemaakte serre met oog voor detail.
Top kwaliteit en service
Wij zijn erg tevreden over de levering
Prima bedrijf
Ter Huurne Serres & Glassystemen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Ter Huurne Serres & Glassystemen heeft de volgende resultaten bereikt:
Ter Huurne Serres & Glassystemen
De Greune 18
7483 PH Haaksbergen
Mooi materiaal, Goede monteurs De afwerking binnen is nog wel veel werk
Uitstekend
Goede service en zeer vakkundige uitvoering.
Zeer professioneel
Goed advies en top eindresultaat, waar we veel plezier aan beleven
Vakkundig, efficiënt, komen afspraken na, prettig in de omgang.
Top kwaliteit en service
Wij zijn erg tevreden over de levering