Corry Verburg
- Sterke Punten/Quality's
- Heel vriendelijk en meedenken.
Zeer goed
Prima.
Niks op aan te merken
Goed, de lessen waren leuk en leerzaam. Aardige lui, iedereen helpt je graag. Flexibel als je wilt verzetten.
Onwijs leuke kennismaking met windsurfen, de basis is gelegd waarmee ik of zelf kan oefenen, of een vervolgcursus kan doen. Echt een aanrader om een beginnerscursus van 4 lessen te nemen. Bedankt Telstar!!
Geweldige surfschool!
Super les gehad, veel geleerd!
Prima!
Er was te weinig wind, zonde van de tijd en het geld, de les had geannuleerd moeten worden.
Top!!
Super leuke les gehad, veel geleerd in een korte tijd!
Top!
Geweldig
Zeker een aanrader om het hier te doen, goede communicatie omtrent het doorgaan van de les, goede en fijne feedback tijdens de lessen en leuke/fijne instructrice!
Telstar Surfschool verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Telstar Surfschool heeft de volgende resultaten bereikt:
Telstar Surfschool
Palmbosweg 36
3853 LB Ermelo
Zeer goed
Prima.
Niks op aan te merken
Geweldige surfschool!
Super les gehad, veel geleerd!
Prima!
Top!!
Super leuke les gehad, veel geleerd in een korte tijd!
Top!
Geweldig