f.vester
- Product of service:
- Ga binnenkort nog een hoesje bij jullie bestellen.
Goed, overzichtelijke site, snelle levering
Snelle levering. Je krijgt wat je ziet.
prima service en snelle levering
Top
Past goed, prima kwaliteit, snel geleverd.
Redelijke prijs en snel leveren
Helemaal tevreden
Topservice!!!
Mooi hoesje, perfect voor mijn nieuwe mobiel
Goede service
Goed!
Heel goede ervaring. Mijn hoesje kwam binnen een dag en past perfect. De kwaliteit lijkt ook goed. Dus aan te bevelen.
Na belletje over niet geleverde bestelling, direct opnieuw verstuurd en de volgende dag bezorgd
Ik kreeg snel de bevestigingsmail snel. Daarin stond dat ik een track&trace zou krijgen. Deze heb ik echter nooit gekregen en na 4 dagen kwam het pakketje binnen
Telefoonhoesje.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Telefoonhoesje.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Telefoonhoesje.nl
Parijsboulevard 335
6135 LJ Sittard
Goed, overzichtelijke site, snelle levering
Snelle levering. Je krijgt wat je ziet.
prima service en snelle levering
Top
Past goed, prima kwaliteit, snel geleverd.
Redelijke prijs en snel leveren
Helemaal tevreden