Prima, snel geleverd, prachtige hoesjes tegen een leuke prijs. Had zelf per ongeluk voor een verkeerd type besteld, maar 1 telefoontje was voldoende om de bestelling zonder probleem aan te passen...Prima, snel geleverd, prachtige hoesjes tegen een leuke prijs. Had zelf per ongeluk voor een verkeerd type besteld, maar 1 telefoontje was voldoende om de bestelling zonder probleem aan te passen zonder vertraging in de levering.Dat is pas sevice
Vuijk
Goed.
Hillebrink
Goed product, snelle levering, prima prijs.
Sander
Heb al regelmatig een telefoonhoesje hier gekocht. Altijd goed, maar de laatste bestelling was het hoesje ondeugdelijk (beschermde de camera's niet). Contact opgenomen met de klantenservice en...Heb al regelmatig een telefoonhoesje hier gekocht. Altijd goed, maar de laatste bestelling was het hoesje ondeugdelijk (beschermde de camera's niet). Contact opgenomen met de klantenservice en binnen een dag namen ze contact met me op. Na de beoordeling kreeg ik kosteloos een nieuw hoesje. Top gedaan dus.