Peter Visser
- Sterke punten
- Vrije keuze in het aantal o-ringen
- Afgenomen dienst
- o-ringen
97% beveelt Technirub International B.V. aan!
97% beveelt Technirub International B.V. aan!
Top
specifiek Assortiment EPDM, NBR (verschillende SHORE) en EPDM, voor in de duiksport.
ruim assortiment; betrouwbare levering.
Prima communicatie over de orderverloop. Alles netjes verpakt en overal netjes labels op. Volgende bestelling gewoon weer bij Technirub
Prima ervaringen
een heel breed assortiment
klaar en duidelijke website - vlotte en persoonlijke opvolging
Uitstekende ervaring
Het is zo fijn dat ik een bedrijf gevonden heb die de juiste producten levert en ook nog perfect verpakt binnen korte termijn!
Super bedrijf
Snelle levering en uitgebreid assortiment
Prima service, duidelijke website
goede kwaliteit en snel geholpen
Grote voorraad, vele maten div. soorten oringen.
Technirub International B.V. verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Technirub International B.V. heeft de volgende resultaten bereikt:
Technirub International B.V.
Baardmeesweg 15e
3898LD Zeewolde
Top
ruim assortiment; betrouwbare levering.
Prima ervaringen
een heel breed assortiment
klaar en duidelijke website - vlotte en persoonlijke opvolging
Uitstekende ervaring
Super bedrijf
Snelle levering en uitgebreid assortiment
Prima service, duidelijke website
goede kwaliteit en snel geholpen
Grote voorraad, vele maten div. soorten oringen.
Technirub International B.V. heeft de volgende resultaten bereikt:
Technirub International B.V.