Ruben Siegerink
- Sterke punten
- Snelle levering en prima producten
- Afgenomen dienst
- O-Ringen
97% beveelt Technirub International B.V. aan!
97% beveelt Technirub International B.V. aan!
Enkele keren raamrubbers voor boot gekocht
Goede service. Groot assortiment
goed en snel
Prima bedrijf
Vlotte afhandeling
Erg goed! 100% op alle punten.
snelle verzending
Goede feedback m.b.t. levering van bestelde goederen en Technische ondersteuning.
Goede produkten en uitstekende dienstverlening
Prima, aankoop verliep soepel. Bij het afhalen goed geholpen door enghoisiaste medewerker.
Technirub International B.V. verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Technirub International B.V. heeft de volgende resultaten bereikt:
Goede service. Groot assortiment
goed en snel
Prima bedrijf
Vlotte afhandeling
Erg goed! 100% op alle punten.
snelle verzending
Goede produkten en uitstekende dienstverlening