Henk
- Sterke punten
- Goed product.
- Verbeterpunten of tips
- De levertijd is lang, dat wist ik niet. Dat zou toch sneller moeten kunnen dan dik anderhalve week wachten.
- Afgenomen dienst
- platen viton
97% beveelt Technirub International B.V. aan!
97% beveelt Technirub International B.V. aan!
goed
Eenvoudig bestellen met duidelijke informatie bij de producten
Super
Ik zocht een rubber afsluitring voor de tankdop van mijn USA oldtimer en die heb ik uiteindelijk bij Technirub gevonden.
Vlotte bestelling en levering
Alles altijd keurig verpakt met juiste maat aanduiding.
Ik ben over het algemeen tevreden, maar de brievenbus pakketten gaan wel vaak fout. Ze worden regelmatig in een verkeerde bus bezorgd en dan kunnen wij ze nergens vinden.
Ik bestel hier al lang producten
Gewoon snel, attent.
Geweldig, duidelijke site, goede kwaliteit artikelen, en snel geleverd in duidelijke en goede verpakkingen. Super 10 plus.
Zeer goede ervaringen elke keer weer.
Technirub International B.V. verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Technirub International B.V. heeft de volgende resultaten bereikt:
Technirub International B.V.
Baardmeesweg 15e
3898LD Zeewolde
goed
Eenvoudig bestellen met duidelijke informatie bij de producten
Super
Vlotte bestelling en levering
Alles altijd keurig verpakt met juiste maat aanduiding.
Ik bestel hier al lang producten
Gewoon snel, attent.
Zeer goede ervaringen elke keer weer.
Technirub International B.V. heeft de volgende resultaten bereikt:
Technirub International B.V.