Gister met m’n dronken kop toch maar de taxi naar huis gepakt. Netjes thuis afgezet door een ontzettend aardige chauffeur.
Knappe koppen club
Fijne chauffeur goed op tijd ging zonder omwegen naar restaurant
Mario
Na een avondje stappen is mijn arm uit de kom geraakt. De taxi had me bij een verkeerde adres afgezet door mijn fout. Uit medeleven heeft de chauffeur me op zijn kosten afgezet bij het ziekenhuis....Na een avondje stappen is mijn arm uit de kom geraakt. De taxi had me bij een verkeerde adres afgezet door mijn fout. Uit medeleven heeft de chauffeur me op zijn kosten afgezet bij het ziekenhuis. Daarvoor mijn dank. Dus bij deze Mario, bedankt!
Taxi service de lowigies
Witte Brood weken
Karin
Super. Afgelopen weken van een naar werk gebracht ivm operatie aan enkel. Ze waren altijd op tijd. 1 keer iets later en kreeg gelijk belletje. Aardige chauffeurs leuke gesprekken onderweg. Bedankt...Super. Afgelopen weken van een naar werk gebracht ivm operatie aan enkel. Ze waren altijd op tijd. 1 keer iets later en kreeg gelijk belletje. Aardige chauffeurs leuke gesprekken onderweg. Bedankt voor de service.
Tom Duif
Wentelteefjes
Joyce
Hele goede service! Heel fijn dat ze 24/7 voor je klaar staan en maakt niet uit waar naartoe je moet!
M.Willems
Vandaag ruim op tijd met een behulpzame en vriendelijke chauffeur naar mijn laatste vaccinatie gebracht en weer thuis gebracht.Leuk praatje in de taxi,ontspannen en na vaccinatie zorgzaam of het wel...Vandaag ruim op tijd met een behulpzame en vriendelijke chauffeur naar mijn laatste vaccinatie gebracht en weer thuis gebracht.Leuk praatje in de taxi,ontspannen en na vaccinatie zorgzaam of het wel goed ging met mij. Super!!