Jana Stuurman
Ben erg tevreden over de producten en levering
Altijd tevreden met de producten!
Uitstekend
Goede ervaring
Ze waren erg behulpzaam bij de bestelling en toonden veel begrip.
Product heb ik al langer, is perfect als je van bakken houd
zeer toegankelijk en klantvriendelijk , groot assortiment
Snel en correct
Snelle levering 👍👍
Super goed
Bin sehr zufrieden, alles hat gut geklappt. Danke
Al jaren koop ik marsepein. Dat ging altijd naar volle tevredenheid. Helaas is het de laatste keer niet helemaal gegaan zoals ik gewend ben. Het gaat nu niet meer per doos maar per plak en dat is veel duurder. Voor 30 kilo moest ik wel 30 euro meer betalen. Ik wilde me aanmelden om korting te sparen maar daar begreep ik niet veel van. Echt jammer dat het niet meer gewoon per doos kan.
Altijd snel en correct
Tasty Me verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Tasty Me heeft de volgende resultaten bereikt:
Ben erg tevreden over de producten en levering
Altijd tevreden met de producten!
Uitstekend
Goede ervaring
Ze waren erg behulpzaam bij de bestelling en toonden veel begrip.
Product heb ik al langer, is perfect als je van bakken houd
zeer toegankelijk en klantvriendelijk , groot assortiment