Nog geen mening,ben er pas bij.
Reactie Taste Club:
Hi Rob,
In dat geval: Welkom bij TasteClub, ik hoop dat de wijnen zullen smaken. Veel proefplezier!
Hi Rob,
Dag Siarda,
Fijn dat de wijnen goed smaken. En met het compliment over de verpakking zijn we ook erg blij. Bedankt voor de mooie beoordeling.
Hoi Betty,
Bedankt voor de mooie complimenten!
Goedendag Madelon,
Dat de box voelt als een cadeautje vinden wij heel leuk om te horen! Bedankt :)
Hi Erica,
Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de box! We verrassen je graag en hopen je op deze manier kennis te laten maken met nieuwe wijnen die goed bij jouw voorkeuren passen....
Hi Sonja,
Wat leuk om te zien dat je na je eerste box al zo tevreden bent. Bedankt voor de prachtige beoordeling!
Tessa - Team TasteClub
Hoi Anton,
Wat goed om te horen dat onze moeite zo gewaardeerd wordt! Enorm bedankt voor de mooie beoordeling.
Tessa - Team Taste Club
Dear Lorna,
Thank you so much for your review. We are very happy to hear we could cheer you up after a bad day! We are here to surprise even the critical people and apparently to teach you a...
Goedendag Joop,
Wat fijn dat u positief over ons bent! We zijn blij om dat te horen. Hele fijne dag gewenst verder!
Tessa - Team Taste Club
Hoi,
Welkom bij Taste Club! En bedankt voor het prachtige cijfer, 5/5 sterren! Daar zijn wij super blij mee. Wat leuk ook dat je nu al zo enthousiast bent.
Met vriendelijke...