Chris Van Harten
- Verbeterpunten of tips
- Geen
- Sterke punten
- Duidelijke info. Prima prijs.
- Product of service:
- Loper / droogloopmat
Snel en goed
Met het bedrijf was de ervaring goed , maar het bestelde artikel (Traplopers) voldeden niet. Is misschien ok voor op een keldertrap, maar niet voor op een mooie houten eiken trap.Het leek alsof de lopers van karton gemaakt waren.
Makelijker website duidelijk
Duidelijk en overzichtelijk aanbod
Prettig bedrijf
Ik vind de omschrijving van het product niet eerlijk ten opzichte van wat je krijgt! Als omschrijft dat een product velours is, dan verwacht je dat het fluweel zacht aan voelt. Maar deze trapmatten waren onwijs ruw. Dan kan je netzo goed naar de leen bakker rijden en daar goedkope troep halen.
Snelle levering,mooie kwaliteit,goede prijs.
Hoi goede keuze in kleuren.goed materiaal.gauw bezorgd.
Prima geen opmerkingen
Goede service
Snelle levertijden en netjes ingepakt
Supergoede service! Er was iets mis gegaan met het leveren van het pakket. De fout lag bij de pakketservice, maar Tapijtkeuze heeft het heel goed opgelost. Echt top!
goede service, levering idem dito.
Tapijtkeuze.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Tapijtkeuze.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Makelijker website duidelijk
Duidelijk en overzichtelijk aanbod
Prettig bedrijf
Snelle levering,mooie kwaliteit,goede prijs.
Hoi goede keuze in kleuren.goed materiaal.gauw bezorgd.
Prima geen opmerkingen
Goede service
Snelle levertijden en netjes ingepakt
goede service, levering idem dito.
Tapijtkeuze.nl heeft de volgende resultaten bereikt: