9.3 /10

checkbox99% beveelt Tapijtenkelim.nl aan!

Maryam

Goed verpakt en snel geleverd. Alles netjes aangekomen. A+ webshop!

tapijt

Kevin van Buren

Vandaag een prachtig karpet uitgezocht en heel prettig geholpen. Er werd goed meegedacht en we kregen de kans om het karpet eerst thuis te bekijken voordat we besloten. Dat gaf veel rust bij het kiezen. Uiteindelijk helemaal tevreden met het resultaat. Dank voor de fijne service!

karpet

Mehdi Masuminejad

Het tapijt is precies op tijd geleverd zoals vooraf aangegeven.

isfahan carpet

Monique van Aalst

Het tapijt past super goed in de zithoek en bij de kussens. Het voelt heel zacht aan en heeft een mooie, warme uitstraling.

Wol kleed

Jessie Bongaerts

Prima service en snelle levering. Het tapijt past perfect als je goed meet welke maat je nodig hebt. Dit is al de tweede keer dat we hier bestellen en we zijn weer heel blij met onze aankoop.

vloerkleed

D.V.

Zeer tevreden.

kelim kleed

Martijn Kuipers

Toen ik besloten had om eindelijk een echt mooi tapijt te kopen, kwam ik al snel uit op deze webshop. Het ruime assortiment, de mogelijkheid om goed te vergelijken en het feit dat het om echte handgeknoopte tapijten gaat sprak mij direct aan. Zo’n aankoop online blijft toch spannend, daarom was het voor mij een grote plus dat ik ook gewoon langs kon komen in de showroom. De website geeft vertrouwen, alles is duidelijk uitgelegd en ik zag alleen maar positieve ervaringen van andere klanten. In de showroom ben ik vriendelijk en eerlijk geholpen, er werd goed meegedacht en geen moment druk gezet om te kopen. Dat gaf uiteindelijk het vertrouwen om de keuze te maken. Ik was zelf best laat met beslissen en het tapijt moest snel geleverd worden omdat we bijna op vakantie gingen. Ondanks dat werd alles verrassend snel geregeld en netjes bezorgd. Het tapijt is van uitmuntende kwaliteit, nog mooier dan verwacht, en werd geleverd met de juiste informatie en verzorgingsadvies. Je ziet en voelt gewoon dat dit vakwerk is. Kortom: vijf sterren ***** voor de service, kwaliteit en betrouwbaarheid. Ik kan deze winkel iedereen aanraden en wij komen hier zeker terug.

Authentiek Perzisch tapijt met certificaat

Eddy de Kriek

Onlangs een Perzisch tapijt uitgezocht voor onze ouders. Het ging om een volledig passend tapijt, afgestemd op de ruimte en het interieur. We zijn heel goed en eerlijk geholpen; er werd echt meegedacht. In het begin vonden we de prijs best stevig, wat ook logisch is bij zo’n kwaliteitskleed, maar het lag net boven ons budget. Samen gekeken naar alternatieven en door een andere kwaliteit wol en tint te kiezen, kwam het binnen bereik. Als extra kregen we nog een mooie actie mee. Uiteindelijk heel tevreden met het tapijt, het advies en de winkel in Gouda.

Soussia soussia

Na reiniging is het tapijt super mooi en zach, echt weer als nieuw. Heel tevreden met het resultaat echt een aanrader!!

Reiniging

Telissa Schreuder

Betrouwbare verkoper, gewoon een fijn en eerlijk gevoel.

Peter de Graaf

De kleur klopt helemaal en is zelfs mooier dan op de foto. Het kleed ligt nu in de woonkamer onder de eettafel en maakt de ruimte echt af.

Perzisch vloerkleed

Jordy

SterHalve sterLege sterLege sterLege ster

Laat!!!!

kelim

Harold Visser

Het Berber tapijt werd netjes en snel geleverd.

Berber vloerkleed

Korver

SterSterSterSterLege ster

Mooie kelim ontvangen. Een klein detail: één hoekje moest nog even glad liggen, maar verder helemaal perfect. Heel tevreden met mijn aankoop.

Kelim

reza

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

ontevreden!!!

niet!

Tapijtenkelim.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Tapijtenkelim.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.3/10
  • checkEerste review geschreven op 22 maart 2021

Tapijtenkelim.nl

Tapijtenkelim te Bleiswijk is een groothandel in handgeknoopte Perzische en Oosterse tapijten die u altijd de beste kwaliteit tapijten tegen de laagste prijs biedt – daar garanderen wij u ook. Wij verkopen al generaties lang Perzische tapijten. Wij doen ons werk met traditioneel vakmanschap, met veel liefde voor handwerk en design, en met oog voor detail. Online bestellingen worden gratis verzonden met een bedenktijd van 30 dagen. Alle tapijten zijn te bezichtigen in onze showroom in Bleiswijk. Alle tapijten zijn direct uit voorraad leverbaar, of u nu op zoek bent naar een Perzisch tapijt of een kelim, bij ons bent u van harte welkom. We hebben wekelijks nieuwe voorraad, neem gerust contact met ons op voor vragen en advies.

Bodegraafsestraatweg 41

2805 gk Gouda

Maryam

Goed verpakt en snel geleverd. Alles netjes aangekomen. A+ webshop!

tapijt

Kevin van Buren

karpet

Mehdi Masuminejad

Het tapijt is precies op tijd geleverd zoals vooraf aangegeven.

isfahan carpet

Eddy de Kriek

Soussia soussia

Reiniging

Telissa Schreuder

Betrouwbare verkoper, gewoon een fijn en eerlijk gevoel.

Peter de Graaf

Perzisch vloerkleed

Jordy

SterHalve sterLege sterLege sterLege ster

Laat!!!!

kelim

Harold Visser

Het Berber tapijt werd netjes en snel geleverd.

Berber vloerkleed

Korver