Simone Koster
- Product of service:
- Electrische tandenborstel
91% beveelt Tandenborstelexpert.nl aan!
Top aankoop
Snelle levering, helaas geen track en trace code waardoor mijn pakketje even zoek was. Gelukkig bij een paar huizen verderop. Alleen tegenwoordig kan je dat alleen zien via track en trace.
Zoals beloofd had ik de tandenborstel de volgende dag in huis, perfecte service!
Heel goed
Prima prijs prima product
Zeer goed. Snel geleverd. En goede prijs product verhouding.
Is goed
Prima gedaan
mooi product, de Sonicare. Prima, snelle communicatie op de bestelling. Mijn vraag werd snel beantwoord. Levering binnen twee dagen.
Helemaal top. Snelle levering, altijd up to date informatie.
Ik heb geen elektrische tandenborstel ontvangen! Bovendien heb ik geen bericht gekregen of mijn bestelling en betaling aan is gekomen. Ik heb geprobeerd jullie op verschillende manieren te bereiken maar dat is helaas niet gelukt! Erg teleurstellend allemaal
Tandenborstelexpert.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Tandenborstelexpert.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Tandenborstelexpert.nl
Hulststraat 21
7601SP Almelo
Top aankoop
Heel goed
Prima prijs prima product
Zeer goed. Snel geleverd. En goede prijs product verhouding.
Is goed
Prima gedaan
Helemaal top. Snelle levering, altijd up to date informatie.
Tandenborstelexpert.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Tandenborstelexpert.nl