Malou De Bruin-Rijs
- Product of service:
- Sonicare voor kinderen
90% beveelt Tandenborstelexpert.nl aan!
Snelle levering en goede service
Zoals altijd het snelst en best geleverd.
Snelle levering . Binnen 1 dag. Top
Betrouwbaar
Levering conform belofte. Handig verpakt zodat het in de brievenbus paste👍!
Bestelling snel geleverd
Normaal
Te soft
Goed snel en kloppend
Voor mij is dit een scam, op 4 oktober heb ik een duoset van Philips Sonicare 5100 besteld voor €124.95. In plaats hiervan kreeg ik een duoset van Philips Sonicare 3100 van €64.95. Ik heb verschillende keren gemaild met mijn klacht maar telkens kreeg ik de mail terug met als melding dat het e-mailadres niet bestaat. Op internet heb ik veel gezocht maar geen enkel telefoonnummer kan ik gebruiken om contact op te nemen. Heel erg teleurstellend. Ik ben bang dat als ik het bestelde item terugstuur ik niets terugkrijg zelfs niet mijn geld. Ik heb sowieso de doos met produkt opengemaakt om te kijken of er echt het verkeerde aanwezig was.
Snelle levering.
Uitstekend
Deel van de bestelling is niet geleverd, hiervoor zou ik credit ontvangen maar tot op heden nog niet gehad.
De bestelling is goed verlopen
Zeer goede service, snel geleverd
Tandenborstelexpert.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Tandenborstelexpert.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Tandenborstelexpert.nl
Hulststraat 21
7601SP Almelo
Snelle levering en goede service
Zoals altijd het snelst en best geleverd.
Snelle levering . Binnen 1 dag. Top
Betrouwbaar
Levering conform belofte. Handig verpakt zodat het in de brievenbus paste👍!
Bestelling snel geleverd
Normaal