Fons Kuiper
- Product of service:
- Tandenborstel
90% beveelt Tandenborstelexpert.nl aan!
Te soft
Goed snel en kloppend
Voor mij is dit een scam, op 4 oktober heb ik een duoset van Philips Sonicare 5100 besteld voor €124.95. In plaats hiervan kreeg ik een duoset van Philips Sonicare 3100 van €64.95. Ik heb verschillende keren gemaild met mijn klacht maar telkens kreeg ik de mail terug met als melding dat het e-mailadres niet bestaat. Op internet heb ik veel gezocht maar geen enkel telefoonnummer kan ik gebruiken om contact op te nemen. Heel erg teleurstellend. Ik ben bang dat als ik het bestelde item terugstuur ik niets terugkrijg zelfs niet mijn geld. Ik heb sowieso de doos met produkt opengemaakt om te kijken of er echt het verkeerde aanwezig was.
Snelle levering.
Uitstekend
Deel van de bestelling is niet geleverd, hiervoor zou ik credit ontvangen maar tot op heden nog niet gehad.
De bestelling is goed verlopen
Zeer goede service, snel geleverd
gewoon vertrouwd goed
Was prima
snelle levering en gemakkelijk te bestellen
Super snelle service en levering
Top
Goede ervaring met dit bedrijf gehad. Aanvankelijk werd een iets ander pakket tandenborstel opgestuurd dan ik besteld had. Dit was een tandenborstel inclusief sensitive opzetborstels, terwijl ik gekozen had voor de tandenborstel met de standaard CrossAction opzetborstels. Meteen heb ik het bedrijf gemaild en de volgende dag kwam er een vriendelijke reactie dat er twee CrossAction borsteltjes nagezonden zouden worden. Die waren een dag later ook binnen. Uiteindelijk komt het dus allemaal goed. Het bleek dat de body (de tandenborstel zelf) niet verschilde, alleen de bijgeleverde borsteltjes. Het voordeel was wel dat bij het geleverde pakket een reisetui zat en dat had ik oorspronkelijk ook niet besteld.
Tandenborstelexpert.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Tandenborstelexpert.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Tandenborstelexpert.nl