Henk Koning
- Sterke punten
- Alles maar dan ook ALLES tot in de puntjes geregeld door vakkundige adviseuses met kennis van het land.
- Verbeterpunten of tips
- Zou het niet weten
100% beveelt Talisman travel design aan!
Nu al meer malen een fantastische reis gehad met Talisman
Dit was al weer onze derde reis met Talisman en ook de volgende zullen wij via Talisman boeken
Heel goed en correct
In 1 woord geweldig
Derde reis gemaakt met Talisman
Wij hebben al enkele reizen geboekt bij Talisman naaar alle tevredenheid.
Oók Zweeds Lapland was weer een geweldige ervaring en een prachtige reis
Met familie (8) rondreis Sir Lanka en Malediven
Talisman heeft wederom een fantastische vakantie voor ons georganiseerd, op maat met vele unieke locaties en manieren van reizen.
Ik heb al meerdere reizen bij Talisman geboekt. Goed geregeld, persoonlijk, mooie reizen samengesteld.
Actieve persoonlijke benadering. Hands on mentaliteit
Fantastische reis en ervaring
Zeer positief
Uitstekend
Talisman travel design verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Talisman travel design heeft de volgende resultaten bereikt:
Nu al meer malen een fantastische reis gehad met Talisman
Heel goed en correct
In 1 woord geweldig
Derde reis gemaakt met Talisman
Wij hebben al enkele reizen geboekt bij Talisman naaar alle tevredenheid.
Oók Zweeds Lapland was weer een geweldige ervaring en een prachtige reis
Met familie (8) rondreis Sir Lanka en Malediven