A Blok
- Verbeterpunten of tips
- Geen
- Sterke punten
- Meedenkend klantvriendelijk
100% beveelt Talisman travel design aan!
Zeer tevreden - Talisman is een excellente top-class reisorganisaties
Wij hebben een onvergetelijke reis gemaakt met ons gezin, via Dubai naar Zuid-Afrika. Alles was van een hoog niveau en tot in de puntjes goed geregeld.
Geweldige service
Nu al een aantal keer verschillende prachtige reizen gemaakt.
Flexibel bedrijf voor maatwerk. Goede adviezen over welke plaatsen te bezoeken in Japan
Vriendelijk en accuraad
Zeer ter zake kundig, meedenkend en vriendelijk
We komen net terug van een prachtige reis door Vietnam en Cambodja. Het is inmiddels de tweede vakantie die we bij Talisman geboekt hebben en het was wederom perfekt georganiseerd. Net als onze vorige reis, verbleven we ook deze keer op de meest bijzondere plekken. We hebben genoten van de boottocht door Halong Bay, de prachtige landschappen, de rijstvelden, onze Vespa en food tour in Hanoi, tot de tempels in Cambodja. Evelyn heeft niets aan het toeval overgelaten.
Heel goede ervaring met dit bedrijf
Alles tot in de puntjes geregeld op alle accommodaties stonden ze ons op te wachten om ons gezin te verwelkomen waaronder de vliegvelden hotels privé huizen de kleine vliegtuigjes super vriendelijke mensen. Wij hebben met ons gezin een onvergetelijke reis gemaakt eerst 2 dagen Johannesburg 5 dagen Safari in Madikwe Morukuru en 5 dagen Ocean View Morukuru en nog 2 dagen Kaapstad .En allemaal te danken aan team Talisman en in het bijzonder Sheila die ons contact persoon was.
Alles is bespreekbaar, uitstekende service en goede begeleiding bij jouw keuze, Wij zijn altijd zeer tevreden.
heel goed luisteren naar de klanten wensen, snel , deskundig , veel reis suggesties . Gezen de reis een verrassing was voor mijn vrouw heeft Talisman de communicatie ( email en telefoon ) discreet uitgevoerd. De reis is tenslotte perfect verlopen. Wij hebben een waanzinnig mooie reis gehad zonder problemen.
Top vakaties in Canada, Alaska en Thailand afgelopen jaar
Rondreis Slovenië & Kroatië werd keurig verzorgd door Talisman- (zeer) mooie hotels, leuke excursies en duidelijk dag-naar-dag-programma
Talisman travel design verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Talisman travel design heeft de volgende resultaten bereikt:
Zeer tevreden - Talisman is een excellente top-class reisorganisaties
Geweldige service
Nu al een aantal keer verschillende prachtige reizen gemaakt.
Vriendelijk en accuraad
Zeer ter zake kundig, meedenkend en vriendelijk