9.6 /10

checkbox100% beveelt Talisman travel design aan!

Informatie over verloop van uw boeking

A Blok

Heel positief

Meedenkend klantvriendelijk

Teisman

Zeer tevreden - Talisman is een excellente top-class reisorganisaties

Persoonlijk contact, goede opvolging, hoge kwaliteit en oog voor ieder detail

Peter

Wij hebben een onvergetelijke reis gemaakt met ons gezin, via Dubai naar Zuid-Afrika. Alles was van een hoog niveau en tot in de puntjes goed geregeld.

De contacten met de lokale partners. De samenwerking met de beste lokale partners geeft de garantie van een vakantie van hoog niveau.

Stefanie Verrijp

Geweldige service

Niets
Luisteren, meedenken en alles tot in de puntjes regelen

C. van den Heuvel

Nu al een aantal keer verschillende prachtige reizen gemaakt.

persoonlijk contact
voorkeuren van klanten opslaan i.v.m. volgende reizen

Daisy

Flexibel bedrijf voor maatwerk. Goede adviezen over welke plaatsen te bezoeken in Japan

- goed luisteren naar wensen - samenwerking met uitstekende gidsen - betrokken communicatie
- Ook aanbevelingen voor kleine restaurantjes, ook al is het luxe reis, soms wil je gewoon simpel, goed en gezellig eten. Food tour was wel een goede manier om deze te leren kennen - Misschien ook meer de kleinere boetiek hotelletjes aanraden of op zoek naar gaan

Henny Koelen

Vriendelijk en accuraad

?
klantgerichtheid

Geert Jan Douma

Zeer ter zake kundig, meedenkend en vriendelijk

Snel en goed bereikbaar en goede suggesties

Marjolein van Hoof

We komen net terug van een prachtige reis door Vietnam en Cambodja. Het is inmiddels de tweede vakantie die we bij Talisman geboekt hebben en het was wederom perfekt georganiseerd. Net als onze vorige reis, verbleven we ook deze keer op de meest bijzondere plekken. We hebben genoten van de boottocht door Halong Bay, de prachtige landschappen, de rijstvelden, onze Vespa en food tour in Hanoi, tot de tempels in Cambodja. Evelyn heeft niets aan het toeval overgelaten.

Door het persoonlijke contact met Talisman (Evelyn in ons geval) , weten ze goed aan te voelen wat voor soort reis en welke verblijfplaatsen bij je past. Er wordt aandachtig geluisterd en gekekend naar wie je bent en wat je wensen zijn . Alles is tot in de puntjes geregeld en elke keer zijn we weer blij verrast met de unieke lodges en verblijfplaatsen die Talisman weet te regelen. Het contact is persoonlijke, ook als je weer terug bent wordt je gebeld om te vragen hoe je vakantie was. Talisman levert kwaliteit.

Marleen Dujardin

Heel goede ervaring met dit bedrijf

Er wordt goed geluisterd naar onze wensen. Tijdens de reis wordt je goed geïnformeerd wanneer je waar moet zijn.
Misschien nog wat meer mogelijkheid aangeven wat er in welke omgeving te beleven valt.

Rob Schrauwers

Alles tot in de puntjes geregeld op alle accommodaties stonden ze ons op te wachten om ons gezin te verwelkomen waaronder de vliegvelden hotels privé huizen de kleine vliegtuigjes super vriendelijke mensen. Wij hebben met ons gezin een onvergetelijke reis gemaakt eerst 2 dagen Johannesburg 5 dagen Safari in Madikwe Morukuru en 5 dagen Ocean View Morukuru en nog 2 dagen Kaapstad .En allemaal te danken aan team Talisman en in het bijzonder Sheila die ons contact persoon was.

Voor ons gezien zeer zeker n.v.t.
Tot in de kleine details verzorg.

Nel van der Krogt

Alles is bespreekbaar, uitstekende service en goede begeleiding bij jouw keuze, Wij zijn altijd zeer tevreden.

Nvt
Uitstekende begeleiding bij het samenstellen van je reis, Prima service Zeer vriendelijk personeel

Arjan Both

heel goed luisteren naar de klanten wensen, snel , deskundig , veel reis suggesties . Gezen de reis een verrassing was voor mijn vrouw heeft Talisman de communicatie ( email en telefoon ) discreet uitgevoerd. De reis is tenslotte perfect verlopen. Wij hebben een waanzinnig mooie reis gehad zonder problemen.

Goed luisterend naar de klant, deskundig ( veel reissuggesties) , uitstekende executie ( vele vluchten , transfers en overnachtingen boeken.

René van Dijk

Top vakaties in Canada, Alaska en Thailand afgelopen jaar

Alles tot in de puntjes geregeld en alles 5 sterren

Pim Ruijpers

Rondreis Slovenië & Kroatië werd keurig verzorgd door Talisman- (zeer) mooie hotels, leuke excursies en duidelijk dag-naar-dag-programma

De lokale agent/contactpersoon had een reactie tijd van <5min en was behulpzaam met update programma en boeken restaurant(s). Zeer attente after-service (begon al met reisgidsen voor aanvang en bloemetje bij terugkomst)
Budget-technisch ook aan bovenkant (net als service) - verder niets noemenswaardigs…

Talisman travel design verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Talisman travel design heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.6/10
  • checkEerste review geschreven op 25 mei 2017

Talisman travel design

Talisman is in 1992 opgericht als Maleisië specialist. Sindsdien is Talisman uitgegroeid tot een toonaangevende reisorganisatie in het exclusieve marktsegment. Het leveren van maatwerk en het bieden van zo hoog mogelijke kwaliteit is altijd het uitgangspunt geweest. Door ons uiterst flexibele concept zijn geen twee reizen hetzelfde en bent u altijd gegarandeerd van een individuele, unieke en zeer bijzondere reisbeleving.

Ceresplein 144

Geweldige service

Niets
Luisteren, meedenken en alles tot in de puntjes regelen

C. van den Heuvel

Nu al een aantal keer verschillende prachtige reizen gemaakt.

persoonlijk contact

Marjolein van Hoof

Marleen Dujardin

Heel goede ervaring met dit bedrijf

Rob Schrauwers

Voor ons gezien zeer zeker n.v.t.
Tot in de kleine details verzorg.

Nel van der Krogt

Nvt