Robert
- Verbeterpunten of tips
- (het kan niet beter)
- Sterke punten
- Alles klopt, de voorbereiding, de hotels, het vervoer. Alles is uitstekend geregeld.
100% beveelt Talisman travel design aan!
Reizen waar je nog lang van kan nagenieten
Van begin tot eind flexibel , vriendelijk en doortastend opweg naar het perfecte plan en uitvoering
Het gevoel om altijd maar een telefoontje verwijderd te zijn van een nieuwe, bijzondere, mooie, avontuurlijke reis is fantastisch.
Het boeken van onze reis naar Vietnam was een feestje
Talisman geeft erg goede reisadviezen en de trip en accomodaties zijn werkelijk top. Gevolg is dat het prijsniveau uiteraard ook hoog is
Zorgeloos op vakantie met alles tot in de puntjes geregeld.
Onze ervaring is uitstekend bevallen.
Wij hebben al een aantal keer via Talisman geboekt en zijn altijd zeer tevreden geweest met de geleverde diensten.
Uitstekende contacten, goede voorstellen/ voorlichting, prima samenwerking
Weer terug van onze reis naar het prachtige Ecuador en de mooie Galapagos eilanden. Zoals altijd geboekt bij het team van Talisman die alles weer van begin tot eind tot in de puntjes geregeld hebben. We zijn weer een ervaring en heel veel mooie herinneringen rijker.
Het zijn echte reisarchitecten
Geweldige reisorganisatie met veel kennis van de bestemming
Een zeer positieve ervaring.
Uitstekend verzorgde reis
Verschillende prachtige verre reizen gemaakt obv Talisman reis voorstel.
Talisman travel design verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Talisman travel design heeft de volgende resultaten bereikt:
Het boeken van onze reis naar Vietnam was een feestje
Zorgeloos op vakantie met alles tot in de puntjes geregeld.
Onze ervaring is uitstekend bevallen.
Uitstekende contacten, goede voorstellen/ voorlichting, prima samenwerking
Het zijn echte reisarchitecten
Geweldige reisorganisatie met veel kennis van de bestemming
Een zeer positieve ervaring.
Uitstekend verzorgde reis
Verschillende prachtige verre reizen gemaakt obv Talisman reis voorstel.
Talisman travel design heeft de volgende resultaten bereikt: