9.6 /10

checkbox100% beveelt Talisman travel design aan!

Informatie over verloop van uw boeking

Laurens Clardeij

Dit was al weer onze derde reis met Talisman en ook de volgende zullen wij via Talisman boeken

Klantgericht, duidelijke communicatie en wanneer het net even iets anders loopt dan zeer oplossingsgericht

Atze en Tineke Bron

Heel goed en correct

luisteren goed naar de wensen van de klant en zetten dat uitgebreid om naar een reis op maat

J. Ripmeester

Derde reis gemaakt met Talisman

Organisatie,vriendelijkheid,behulpzaamheid en fexibititeit

Rob Schrauwers

SterSterSterSterLege ster

Wij hebben al enkele reizen geboekt bij Talisman naaar alle tevredenheid.

n.v.t.
Gespecialiseerd team dat je een veilig en betrouwbaar gevoel geeft en alles tot in de puntjes geregeld hebben.

Olaf Schrauwers

Oók Zweeds Lapland was weer een geweldige ervaring en een prachtige reis

We hebben àlles proberen te doen met onze mankementen en zijn trots op onszelf!
Prachtige locaties, terug naar de basis en weinig stress bij de bevolking. Het landschap was een plaatje uit een sprookjesboek

Inge Stiens

Met familie (8) rondreis Sir Lanka en Malediven

Persoonlijk, aandacht, flexibel, zorgvuldig. Verplaatsen in groep en wensen. Het werkte heel vertrouwd met Marjolein, tegelijk merkten we dat haar collega's steeds op de hoogte waren als we iemand anders spraken. Onze zorgen - gezien situatie bestemming - waren ook in goede handen. Een volgende reis boeken we hier graag weer!
Dan moet ik echt gaan 'zoeken'. Misschien de documentatie voor de medereizigers en thuisblijvers kan iets meer aandacht aanbesteed worden. met /zonder prijs etc. maar dit schrijf ik echt om tot verbeterpunt te komen.... Ik vind de format van de documentatie niet heel prettig doorlopen op de website en in het reisplan ed maar dat is voorkeur is smaak/stijl wellicht ;)

Wijnand Spring in 't Veld

Talisman heeft wederom een fantastische vakantie voor ons georganiseerd, op maat met vele unieke locaties en manieren van reizen.

Maatwerk tot in de puntjes geregeld met veel kennis van zaken.

liever anoniem

Ik heb al meerdere reizen bij Talisman geboekt. Goed geregeld, persoonlijk, mooie reizen samengesteld.

persoonlijk, bijzondere bestemmingen

W.j. Kaufman

Actieve persoonlijke benadering. Hands on mentaliteit

Nvt
Beheersen en toezien op kwaliteit tijdens het gehele proces van adviseren boeken invullen en stand by bij realisatie

Jeannette van der Neut

Zeer positief

Klantgerichtheid, service gerichtheid, meedenken, kennis van de markt

L.A. Noach

Uitstekend

Goed georganiseerde reis, betrouwbare gidsen en chauffeurs, goede selectie van hotels, prima inspelend op gevraagde onderdelen van de reis
Geen, behalve dat locale partners m.i. wat minder “tourist traps” in hun programma zouden mogen opnemen

Goedroen Osaer

We boekten voor het eerst een reis via Talisman en hadden een bijzonder fijne ervaring. Evelyn luisterde écht naar onze wensen, en dacht actief mee om een reisvoorstel samen te stellen dat perfect bij ons paste. De communicatie was vlot, helder en vooral vrolijk. 😊

Talisman blinkt uit in persoonlijke service en expertise. Het enthousiasme van Evelyn over Vietnam en Cambodja werkt bijzonder aanstekelijk, en dat merk je in de kwaliteit van haar advies. Ze volgde alles kort op, zowel voor, tijdens als na de reis.
Er waren misschien 2 activiteiten waarover we iets minder enthousiast waren, maar voor de rest was het een heerlijke reis. Onze feedback na de reis werd ter harte genomen, dus van ons krijgt Talisman alleen maar goeie punten.

Ton van Hooft

Weiiig
Persoonlijke service

Talisman travel design verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Talisman travel design heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.6/10
  • checkEerste review geschreven op 25 mei 2017

Talisman travel design

Talisman is in 1992 opgericht als Maleisië specialist. Sindsdien is Talisman uitgegroeid tot een toonaangevende reisorganisatie in het exclusieve marktsegment. Het leveren van maatwerk en het bieden van zo hoog mogelijke kwaliteit is altijd het uitgangspunt geweest. Door ons uiterst flexibele concept zijn geen twee reizen hetzelfde en bent u altijd gegarandeerd van een individuele, unieke en zeer bijzondere reisbeleving.

Ceresplein 144

Derde reis gemaakt met Talisman

Organisatie,vriendelijkheid,behulpzaamheid en fexibititeit

Rob Schrauwers

SterSterSterSterLege ster

Wij hebben al enkele reizen geboekt bij Talisman naaar alle tevredenheid.

n.v.t.

Olaf Schrauwers

Oók Zweeds Lapland was weer een geweldige ervaring en een prachtige reis

We hebben àlles proberen te doen met onze mankementen en zijn trots op onszelf!

Inge Stiens

Met familie (8) rondreis Sir Lanka en Malediven

Wijnand Spring in 't Veld

Maatwerk tot in de puntjes geregeld met veel kennis van zaken.

liever anoniem

persoonlijk, bijzondere bestemmingen