J Gervacio
Friendly, approachable
Soms niet echt goed lukt mijn besteling niet dan duurt het even voordat het lukt
Altijd vriendelijk snelle levering en goede oplossingen voor je problemen
nice
De kwaliteit en service zijn erg goed
Altijd goede service bij dit bedrijf , ben al jaren klant
Top dienst
Gewoon eenvoudige website, goede prijs makkelijk te bestellen. Super snelle levering
gewoon goed geprijsd en heel netjes en vlot geleverd (dat die bezorgdienst de boel over het hek gemikt heeft kan TakeAware niets aan doen)
Super!
Goede en snelle service
TakeAware - Friendly Disposables verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
TakeAware - Friendly Disposables heeft de volgende resultaten bereikt:
TakeAware - Friendly Disposables