nick driehuis
Scherpe prijzen en snelle levering
Snelle levering en goed verder geholpen aan de telefoon voor het opnieuw inrichten van mijn account.
Slecht, zending op 15-01-2026 verzonden. Op 20-01-2026 nog niets ontvangen.
alles perfect verlopen zoals gepland, thks
Zeer snelle levering.
Snelle levering en goede kwaliteit en prijs
De producten zijn prima, en wat de service betreft, moet ik toegeven dat ze, na een klein "mishapje" met de klantenservice, problemen goed weten op te lossen. Dat vind ik tegenwoordig belangrijker dan doen alsof alles perfect is. Goed gedaan!
Goede en snelle levering
Snelle levering en goede kwaliteit en prijs
Mooi bedrijf met een enorm assortiment aan inpak materiaal. betaalbaar en kwalitatief erg goed.
goed
100% aanbevolen
bestelling zou op 02-12-2025 bezorgd worden maar tot op heden niets gehoord of gezien.
Supersnelle levering!
TakeAware - Friendly Disposables verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
TakeAware - Friendly Disposables heeft de volgende resultaten bereikt:
TakeAware - Friendly Disposables
Van Kerckhoffstraat 2
9714 BN Groningen
Scherpe prijzen en snelle levering
Slecht, zending op 15-01-2026 verzonden. Op 20-01-2026 nog niets ontvangen.
alles perfect verlopen zoals gepland, thks
Zeer snelle levering.