Vicky
- Sterke punten
- Direct antwoord op mijn e-mail.
- Product of service:
- Taartversiering
Top!
Goed product, makkelijk te bestellen en snelle levering.
Goede ervaring
Mooi product
Positieve ervaring
zeer vlotte, snelle levering. mooie foto op frosting
Wat een fijn contact heb ik gehad met de eigenaresse van Taartoutlet. Via WhatsApp diverse tips gekregen en er werd goed meegedacht. Snelle levering en alles netjes verpakt.
Bijzondere bak-artikelen die je niet snel ergens anders vindt
Snelle service, en mooie prints
zeer goed
Super
Zeer mooie fotoafdruk
Duidelijk overzicht en goed te vinden wat ik nodig had
Super snel
Prettig, betaalbaar, overzichtelijk
Taartoutlet verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Taartoutlet heeft de volgende resultaten bereikt:
Taartoutlet
kweldergras 8-1
9738 AJ Groningen
Top!
Goed product, makkelijk te bestellen en snelle levering.
Goede ervaring
Mooi product