Vincent Dierckx GHCC
- Sterke punten
- klant services
- Welke informatie heeft u NIET gevonden op deze website?
- meer keuzen voor plafond platen 625 x 625
- Verbeterpunten of tips
- geen
94% beveelt Systeemplafondplaat.nl aan!
Goede en rappe service
Superfijne service! Ik was laat met bestellen en had geen rekening gehouden met de levertijd. De vriendelijke dame wist dat er iemand onderweg was om e.e.a. bij de leverancier op te halen en heeft gebeld of mijn bestelling ook direct meegenomen kon worden. Dit scheelde een week in levertijd en is gelukt. Hier een hele blije klant!
Prima materialen tegen prima prijs
prima
Prima geholpen bij de keuze van de platen
Uitstekend
zeer goed geholpen
POSITIEF
Een geweldige service
Offerte opgevraagd voor systeemplafond, we hebben een keurige offerte gehad en er werd goed meegedacht.
Super fijn bedrijf met aardige mensen en die meedenken en niks is te gek
Klasse
Systeemplafondplaat.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Systeemplafondplaat.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Systeemplafondplaat.nl