Frans van Loon
Was al enigzins bekend met Elementor maar heb door deze training meer vaardigheden gekregen en meer inzicht over het indelen en opmaken van mijn websites. Veel geleerd.
Ik ben ontzettend blij met de professionele aanpak en snelle service van Swipe Media. Het team communiceert duidelijk en denkt actief mee over creatieve oplossingen. De website die ze hebben opgeleverd ziet er modern uit en werkt soepel. Daarnaast ging de samenwerking erg prettig en werd er altijd snel gereageerd op mijn vragen. Echt een aanrader als je op zoek bent naar een betrouwbare partner!
Goeie SEO training gevold
Zeer betrokken en echte specialisten
Wat een fijne ervaring om samen met Erik mijn eigen website te maken, professionele houding, snel en kundig en meedenken. Ik raad Swipe media zeker aan als je een website zelf wil leren maken en, of juist wil laten maken. Daardoor kan je zelf de website aanpassen, en niet afhankelijk van derden.
Uitstekende partner om mee te werken. Leveren goede ideeën aan en luisteren goed. Nemen ook werk uit handen. Deze heren zijn geknipt voor dit werk. Website Kangoeroeloop.nl
Heb een leuke en leerzame dag gehad. Swipe Media biedt een perfecte cursus aan zodat je zelf aan de slag kan met Wordpress en Elementor.
Uitstekende cursus gehad. Vallende kwartjes.
Cursus Word Press zijn heel goed
Hele waardevolle dag. Ontzettend veel stof behandeld in de privécursus (1-op-1). Resultaat was een ontzettend mooie website aan het eind van de dag, die ik zelf kan onderhouden en kan aanvullen. Zeer aan te raden!
Ontzettend duidelijke en professionele cursus gehad. Er word echt de tijd voor je genomen en Erik is heel geduldig en behulpzaam. Ik zou Erik en Tim zeker aanraden en voor volgende cursussen zal ik dan zelf zeker ook bij ze aankloppen.
De Elementor Pro cursus van Tim was erg prettig en zeer leerzaam. Hij is ontzettend betrokken, geduldig en legt alles stapsgewijs en heel duidelijk uit. Hij staat altijd klaar voor vragen en hij weet precies aan welke punten extra aandacht besteed mag worden, en waaraan niet. Kortom: Swipe Media is absoluut aan te raden voor wie alle ins en outs over Wordpress eigen wil maken.
Erik en Tim van Swipe Media zijn een vriendelijk, behulpzaam en flexibel duo! Samen een toegankelijke site neergezet (i.c.m. de Elementor pagebuilder) en een nuttige opfris-, aanvulcursus WordPress + SEO cursus bij ze gevolgd.
Erik en Tim van Swipe media zijn een vriendelijk, behulpzaam en flexibel duo! Samen een toegankelijke site neergezet en een nuttige opfris-, aanvulcursus WordPress bij ze gevolgd. Aanrader!
Goede ervaring
Swipe Media verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Swipe Media heeft de volgende resultaten bereikt:
Goeie SEO training gevold
Zeer betrokken en echte specialisten
Uitstekende cursus gehad. Vallende kwartjes.
Cursus Word Press zijn heel goed
Goede ervaring