Sandra van de Waal

Snel en makkelijk

Overzichtelijk en snel geregeld

De sauna cadeau bon voor leiden was wel waardeloos. Ligt niet aan jullie maar aan de sauna zelf. Was bijna niet te boeken. Veel gedoe gehad.

Hi Sandra,
Bedankt voor je review.
Hi Sandra,
Bedankt voor je review.
Wat vervelend dat er problemen ontstaan zijn. Heb je toevallig al contact gehad met onze klanten service? Mochten zij nog iets voor je kunnen betekenen kun je contact opnemen via info@surprisefactory.com.
Fijne dag!

Nvt

Knop toevoegen om aantal op te hogen. Als je 8x een zelfde product wilt toevoegen, moet je steeds terug naar het artikel op de site. Dat moet toch sneller kunnen 🙃

Tevens zou je bij...

Tevens zou je bij feedback nvt moeten kunnen kiezen. Product is immers nog niet gebruikt 🤷‍♀️

Reactie SurpriseFactory:

Bedankt voor je review. Wat vervelend dat er onduidelijkheid is ontstaan over het bestel proces. De optie voor het wijzigen van de aantallen is te vinden in de winkelwagen. Wat jammer dat je de knop... Bedankt voor je review. Wat vervelend dat er onduidelijkheid is ontstaan over het bestel proces. De optie voor het wijzigen van de aantallen is te vinden in de winkelwagen. Wat jammer dat je de knop over het hoofd gezien hebt. We zullen de tip meenemen in het optimaliseren van de website.
Verrassende groet,

Duidelijk en snelle levering

Zie boven

Ferry

Twee cadeaubonnen online gekocht

Leuke producten, overzichtelijke en toegankelijke site en duidelijke info, makkelijk telefonisch bereikbaar, snelle levering

Louise

Goede site

Goede site, snelle levering

2x dezelfde belevenis gekocht, aangeklikt welke envelop ik wilde hebben maar twee verschillende ontvangen, dat was jammer

Particulier

Prima; duidelijk en snel.

Veel leuke activiteiten.

Geen verbeterpunten. Ga zo door.

van Rijn

Wij hadden twee bonnen besteld maar voor en van wie vergeten op te schrijven direct gebeld. Er werd meteen actie ondernomen de bonnen werden nog even vast gehouden en konden het per mail doorgeven.

Het mee denken en de vriendelijke directe actie

Zou zo 1 2 3 geen verbeterpunten weten

Reactie SurpriseFactory:

Bedankt voor je positieve review!
Wat fijn dat je de service zo ervaren hebt. Veel plezier met de cadeaubonnen!
Prettige dag!

I Darns

Snelle vriendelijke reactie

Snel

Weet ik niet

Trainingscentrum Crescendo

Super

Veel keuze

ik heb geen verbeterpunten, ben dik tevreden