Jan Boensma
- mooie presentatie
- Verbeterpunten of tips
- geen
heel goed geregeld allemaal
Gelijk twee ervaringen gekocht in een suprisebox, één de volgende dag meteen ontvangen de ander is nooit aangekomen. 5 dagen later klantenservice gemaild en hier is nooit reactie opgekomen. uiteindelijk heb ik de tweede uitgeprint en in een envelop kado gegeven jammer dat ik het niet in de box geleverd kreeg en dat suprisefactory niets liet horen.
Goed.
Snelle levering en mail!
Positief! Voor het eerst gebruik gemaakt van dit bestelproces en alles is soepel verlopen.
Leuke ideeën opgedaan
Duidelijke website . Met veel verrassende leuke activiteiten.
Vlug geholpen netjes en correct
Uitstekend
goed hoor al jaren betrouwbaar
Al een paar keer bestelt en snel binnen
De advertentie op internet gevonden. Goede uitleg met leuke plaatjes er bij.
Zeer goed
Perfect maandag besteld, dinsdag in de brievenbus
Goed bedrijf! Besteld voor cadeau. Pas gegeven dus nog niet vernomen hoe het is geweest.
SurpriseFactory verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
SurpriseFactory heeft de volgende resultaten bereikt:
SurpriseFactory
Kanaalweg 33
2903 LR Capelle a/d IJssel
Goed.
Snelle levering en mail!
Leuke ideeën opgedaan
Duidelijke website . Met veel verrassende leuke activiteiten.
Vlug geholpen netjes en correct
Uitstekend
goed hoor al jaren betrouwbaar
Al een paar keer bestelt en snel binnen
De advertentie op internet gevonden. Goede uitleg met leuke plaatjes er bij.
Zeer goed
Perfect maandag besteld, dinsdag in de brievenbus