Bal

Bedrijf heeft zelf het aanleveradres van de bijgeleverde kaart verandert waardoor het verrassings effect verdwenen is
Kado krijger heeft nog steeds de kaart daardoor ontvangen, terwijl er wel...
Kado krijger heeft nog steeds de kaart daardoor ontvangen, terwijl er wel voor betaald is
Bij nakijken staat het goede adres wel op het bestel artikel

Dat we ook de bevestiging van het bestelde kado konden uitdraaien

Je kan toch niet zomaar een adres veranderen
Had ons hier even over gericht het is duur zat

Bedankt voor je review.
Wat vervelend dat het is misgegaan met het afleveradres. Wij veranderen nooit een adres, zonder dat wij de klant daarover gesproken hebben. Waarschijnlijk is de straatnaam foutief aangevuld door Google. Wij tonen in de bevestiging van de bestelling nog altijd even het afleveradres, zodat klanten dat kunnen controleren. Wij hebben inmiddels contact met je opgenomen voor het juiste adres.
Verrassende groet,

ISS Nederland

Soepel

afspraak = afspraak

Het was voor mij onduidelijk hoe ik de bon bij de ontvanger moest krijgen met dat filmpje. Ik heb bon gedownload en verstuurd ik weet nog niet of dat de bedoeling is.

Geprobeerd te bellen, kreeg een geel nag lied te horen,zonder dat iemand zich meldde.

Beter uitleggen hoe het in z'n werk gaat en de telefoon op nemen

Bedankt voor je review.
Wat vervelend dat je ons niet kon bereiken. Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar tussen 08.30 uur en 17.00 uur. In je orderbevestiging, zit ook de digitale bon, deze kan ook verstuurd worden. Bij het filmpje, zit een download button, de ontvanger kan dan zelf zijn cadeaubon downloaden. Jammer om te lezen dat hier onduidelijkheid over was ontstaan. Wij zullen het meenemen in het verbeteren van onze website.
Verrassende groet,

Brouwers

Gebruikersvriendelijke website en leuke cadeaus. Geslaagd cadeau. Precies gekregen wat beschreven was en verwacht werd. Zeker aan te bevelen.

Gebruikersvriendelijk en gekregen wat beloofd werd.

Niet van toepassing.

Reactie SurpriseFactory:

Bedankt voor je positieve review en complimenten! Daar worden wij blij van.
Fijne dag,

Tiny van Leeuwen

Bestelling en levering perfect,

Zeer professioneel geholpen met een vraag per mail

Voor mij niet

Molenschot

Was prima.

De video die je de onvanger kon sturen

Niet relevant

Ontvangen wat besteld is

Duidelijker (groter) op het cadeau zetten wat precies de surprise is.

Petra

Fijne ervaring met dit bedrijf.

Snelle levering. Je kan zelf bezorg moment kiezen. Cadeau kaart met bijbehorende tekst gedrukt in leuke verpakking. Aangeboden uitjes zijn echt heel leuk en met plezier door onze kinderen... Snelle levering. Je kan zelf bezorg moment kiezen. Cadeau kaart met bijbehorende tekst gedrukt in leuke verpakking. Aangeboden uitjes zijn echt heel leuk en met plezier door onze kinderen ontvangen.

Sommige uitjes zouden een latere tijdstip kunnen hebben ivm de reistijd.

SN

Veel keus en snelle verzending

Veel keus , snelle verzending

Nog leukere verpakking, iets aparts ipv envelop

J

Goed en gevarieerd aanbod. Ook fijn dat er cadeaubonnen gegeven kunnen worden met een persoonlijke touch.

Gevarieerd aanbod, goeie zoekmachine (filter), duidelijkheid wat je wel en niet krijgt bij aankoop.

Levering cadeaubon, klantenservice kan ik niet beoordelen door niet in contact te hoeven komen met.