jan van orselen
Als betrouwbaar
Hele snelle en goeie levering
50 jarig jubileum van mijn ouders
Moeilijke site om de reservering te maken
Mooi aanbod, snelle bestelling ( met veel geschenkmogelijkheden: bon, digitaal, video). Blije kleindochters!
Ons verkregen kado van familie vonden we voor ons niet interessant. Mailen met SurpriseFactory ging heel snel, correct en alle medewerking om een ander kado uit te kiezen.
Perfect
Heel goed
Prima service, snelle levering
Leuke uitjes. Ik heb al diverse uitjes mogen weg geven via de Surprise Factory en allemaal zijn ze zeer goed ontvangen
SurpriseFactory verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
SurpriseFactory heeft de volgende resultaten bereikt:
SurpriseFactory