Teleurstellend omdat het doel compleet werd gemist. Namelijk de surprise.
Momenteel nog niet ervaren
Drop Post.nl
Momenteel nog niet ervaren
Drop Post.nl
De uitstraling ,prijs van producten en het geschenken filmpje.
Beter proberen om op tijd het kado te leveren. Kwam nu (ivm feestdagen) 3 dagen later aan.
Super orginele cadeaus, heel leuk en fijn om te kijken wat je leuk vindt.
Contactgegevens van bedrijf erbij zetten en aangeven dat je dit bedrijf moet contacten vanwege het cadeau die je bij hun besteedt.
Leuke cadeau-ideeën.
Ik bestelde een happen en stappen cadeau-bon. Jullie bieden hierbij een cadeau-box aan voor kerst met kerstsnoepjes. Ik vond dit een leuk idee. Maar eerlijk gezegd viel deze me vies tegen. Voor de...
Beste Josje,
Bedankt voor uw review. Wat jammer om te lezen dat de SurpriseBox zo tegenviel. Echter communiceren wij wel dat er kerstsnoepjes in de SurpriseBox zitten en helaas geen...
Loste het te laat bezorgen prima op. Vriendelijk personeel
Geen idee
Beste,
Bedankt voor uw positieve review! Dat maakt deze koude dag weer een stukje warmer.
Team SurpriseFactory
Snelle reactie
In de brief stond een ander adres dan op de voucher. Bij navraag bleek de nahalennia niet te varen. Gelukkig konden we met de rondvaart mee tegenover de Euromast maar dit was wel erg verwarrend
Heel leuk dat je een videoclipje erbij krijgt
Niks
Originele kados
meer reclame merk toch dat weinig mensen ervan weten
Simpel
Wil weten tot wanneer zoeen bon geldig is
Beste Chris,
Bedankt voor uw review. Cadeaubonnen welke dit jaar (2022) zijn aangekocht hebben een geldigheidsduur van twee jaar. Dit staat ook op uw bon vermeld.
Met vriendelijke...
Duidelijk en snelle levering