Rikus van Eeks
- Sterke punten
- gewoon goed voor elkaar. leuke kado's
- Verbeterpunten of tips
- zou ik zo niet weten
Goed snel geleverd
Het bestellen ging prima. Het cadeau is pas in april.
Prima maar ruimte voor verbeteting
Gevarieerde leuke surprise bonnen
Vlot besteld en geleverd! Perfect!
Makkelijk om leuke uitjes te bestellen
Overzichtelijk bestellen en goeie ervaring ook met het verzilveren van een surprise factory cadeaubon.
Ik hen nog maar 1 bon gekocht en die is nog niet gebruikt. Maar de aanbieding was een super leuke aanbieding.
Ik ontvang van familie een kado in de vorm van een kadobon. Om mijn kado te verzilveren moet ik € 1,- betalen. Hoe gek kan je het hebben. Een kado ontvangen waarvoor je € 1,- moet betalen om je kado te ontvangen. Breng deze € 1,- in rekening bij de gever van het kado en niet bij de ontvanger van het kado. Reactie van Surprise factory: dit is onze werkwijze. Onjuist dit is jullie verdienmodel. Onbegrijpelijk
Slecht. Zeggen binnen 2 dagen te leveren. Kadootje kwam 10 dagen later. Na bellen..zeggen ze komt door postbezorger!? Alle Kadootjes op tijd binnen..behalve van dit bedrijf.
Snelle reactie en levering
Super! Goede communicatie
Altijd wat leuks te vinden om zelf te doen of om kado te geven
SurpriseFactory verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
SurpriseFactory heeft de volgende resultaten bereikt:
SurpriseFactory
Kanaalweg 33
2903 LR Capelle a/d IJssel
Goed snel geleverd
Het bestellen ging prima. Het cadeau is pas in april.
Prima maar ruimte voor verbeteting
Gevarieerde leuke surprise bonnen
Vlot besteld en geleverd! Perfect!
Makkelijk om leuke uitjes te bestellen
Snelle reactie en levering