Marianne van Veenendaal
Superleuk om rond te kijken op de site, zocht een origineel kado voor kleindochter die 18 werd.
- Sterke punten
- Grote keuze aan hele verschillende aktiviteiten.
- Verbeterpunten of tips
- Geen
Leuke cadeau-ideeën, prima service
Ruime keuze, prima en snelle toezending van het bestelde artikel.
Leuke aanbiedingen en product wordt snel geleverd
Zeer tevreden over Surprise Factory je krijgt waar voor je geld!
De bestelling was verkeerd geadresseerd en zij hebben het na retour ontvangst mij keurig geïnformeerd en zouden het later opnieuw naar het juiste adres sturen.
prima evenementen
Op zoek naar cadeautje en kwam deze site tegen
Mijn ervaring is zeer slecht. Wat een hoop gedoe om iets voor elkaar te krijgen. Het is veel te omslachtig om iets te reserveren.
Heel goed
eerste ervaring prima
Goede ervaring
Ik reageerde op een van de aangeboden producten.
Zijn erg netjes
SurpriseFactory verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
SurpriseFactory heeft de volgende resultaten bereikt:
SurpriseFactory
Kanaalweg 33
2903 LR Capelle a/d IJssel
Leuke cadeau-ideeën, prima service
Ruime keuze, prima en snelle toezending van het bestelde artikel.
Leuke aanbiedingen en product wordt snel geleverd
Zeer tevreden over Surprise Factory je krijgt waar voor je geld!
prima evenementen
Op zoek naar cadeautje en kwam deze site tegen
Heel goed
eerste ervaring prima
Goede ervaring
Ik reageerde op een van de aangeboden producten.
Zijn erg netjes
SurpriseFactory heeft de volgende resultaten bereikt: