Leon
- Geen
- Sterke punten
- Denken met je mee
Super
Heel goed. Duidelijke website, snelle levering, informatie die bij de bon zat was duidelijk, een aanrader!
We hebben de cadeaubon pas 10 dagen later dan verzending ontvangen. Maar fijn dat er een goede mailcommunicatie was met het team van Surprise Factory. Snelheid van levering staat op 1 ster, maar die ster voor PostNL is en niet voor Surprise Factory
Verschrikkelijk. Om aan een waardebon te komen. Je krijgt het cadeau. Je zoekt wat uit. Daar moet je nog verzendkosten voor betalen. Dan krijg je de bon. En met die bon ,dan kun je pas wat reserveren. En niet vantevoren.
makkelijk te regelen, leuke manier van geven
Nette en snelle afhandeling
Uitstekend
Overzichtelijk en mooie site.
Makkelijk en snel en leuke verpakking
Ik heb ervoor gekozen de slipcursus te bestellen en cadeau te geven aan iemand anders. De bestelling werd in een kaartvorm met code thuisgestuurd. Was erg snel binnen. De cursus zelf vond mijn partner erg leuk. Ik als kijker verveelde me wel, haha.
De bezorging van onze cadeaubon via Post NL gebeurde niet binnen 2 dagen maar pas na een week. Ik heb bij de bestelling van de bon 'van' en ' voor' ingetypt maar toen de cadeaubon binnen kwam, waren deze gegevens niet ingevuld. Jammer !
Alles uitgevoerd zoals beloofd.
SurpriseFactory verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
SurpriseFactory heeft de volgende resultaten bereikt:
SurpriseFactory
Kanaalweg 33
2903 LR Capelle a/d IJssel
Super
makkelijk te regelen, leuke manier van geven
Nette en snelle afhandeling
Uitstekend
Overzichtelijk en mooie site.
Makkelijk en snel en leuke verpakking
Alles uitgevoerd zoals beloofd.
SurpriseFactory heeft de volgende resultaten bereikt:
SurpriseFactory