8.8 /10

checkbox95% beveelt SurpriseFactory aan!

Johanna Nieland

Genoeg keuze, netjes verpakt en mooi op tijd

Sandra Huisman

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Leuke cadeaus maar de uitvoering???

De ideeën zijn geweldig, maar als er op basis van beschikbaarheid maar twee plaatsen beschikbaar zijn op langer termijn en niet in de buurt, wat wel aangegeven stond, dan vind ik dat wel een misleidend. Je moet weer bijbetalen om meer opties te krijgen terwijl het nu bijna half april is. Degene die ik het cadeau heb gegeven wil nog even afwachten of er meer opties komen en dan ook in de buurt van Bussum/ Hilversum. Nog even afwachten dus of het een goede ervaring wordt. Hij is 9 mei jarig, dus of het een leuk verjaardagscadeau is, dat weet ik nog niet. Hij is er in ieder geval druk mee bezig 😅🙈
Leuke cadeaus

Antwoord SurpriseFactory

Hi Sandra, bedankt voor je review. De opstaplocaties voor de gekozen belevenis zijn beschikbaar onder voorbehoud. Dit kan betekenen dat de gewenste locatie niet altijd beschikbaar is. Voor meer informatie hierover kun je het beste contact opnemen met de organisator van de belevenis. Het is niet de bedoeling dat je met onverwachte extra kosten te maken krijgt. Zou je hierover een mail willen sturen naar info@suprisefactory.com? Dan kijkt onze klantenservice graag met je mee. Verrassende groet, Team SurpriseFactory

Christa Exalto

snel geregeld, vandaag gaan we de cocktails proeven

ook persoonlijk contact mogelijk

Antwoord SurpriseFactory

Hi Christa, bedankt voor je positieve review! Erg leuk om te horen dat je tevreden bent en natuurlijk veel plezier gewenst bij de High Cocktail! Verrassende groet, Team SurpriseFactory

Els Barten

??
Alles

Mary Vos

Mooie ideeën om cadeau bonnen te scoren

Zag dat er spelfouten op de voucher staan tip check de vouchers op taalfouten.
Leuke items

Ria Roelofs

Prima, was zo gepiept

Snelle afwerking

Antwoord SurpriseFactory

Hi Ria! Bedankt voor je positieve review, daar worden wij erg blij van! Verrassende groet, Team SurpriseFactory

Manuela De Meyer

Stipt van verzending, telefonisch contact was ook prima

Ruim aanbod

Nathalie Van os

SterSterSterHalve sterLege ster

Mss handig dat je gelijk kunt zien of/ wanneer je kunt reserveren nu moet je eerst bellen dus dat vind ik lastig als je het koopt voor bepaalde datum/ gelegenheid
Leuke uitjes

Yvette Sonneveldt

Prima! Heldere communicatie en snelle levering!

Geen, ga zo door!
Zeer snel geleverd.

Antwoord SurpriseFactory

Hi Yvette, bedankt voor je review! Goed om te horen dat de cadeaubon snel is geleverd en dat je tevreden bent over onze service. We zien je graag nog eens terug! Verrassende groet, Team SurpriseFactory

Andrzej Maciejewski

Niet van toepassing
Er werd meegedacht aan het tijdsbestek van levering 👌

Snel geleverd en duidelijk hoe je het kan gebruiken

Sjoukje Feenstra

Heel gemakkelijk om een cadeaubon te verlengen!

Duidelijke instructies

Antwoord SurpriseFactory

Hi Sjoukje, bedankt voor je positieve review! Fijn dat je cadeaubon hebt kunnen verlengen en veel plezier gewenst bij het verzilveren. Graag tot ziens! Verrassende groet, Team SurpriseFactory

Diana Van leeuwen

Het is de eerste keer maar ben tevreden met het terugkoppelen en het verzenden .

Ze zijn snel met terugkoppelen en het versturen

Antwoord SurpriseFactory

Hi Diana, bedankt voor je mooie review. Wat goed om te lezen dat je tevreden bent, we zien je graag nog een keer terug! Verrassende groet, Team SurpriseFactory

BJ Carrière

SterSterLege sterLege sterLege ster

Gemiddeld

- met meerdere personen loop je tegen erg veel inschrijfwerk op bij workshop - dan blijkt ook ineens dat je extra kosten p.p. moet betalen
snelheid

Antwoord SurpriseFactory

Hi BJ, bedankt voor je review. Wat jammer om te horen dat het reserveren voor meerdere personen niet gemakkelijk is verlopen en dat er extra kosten bij zijn gekomen. Dat is uiteraard niet de bedoeling. Zou je ons hierover een mail willen sturen naar info@surprisefactory.com? Dan kijken wij graag even met je mee. Verrassende groet, Team SurpriseFactory

Geantwoord op

SurpriseFactory verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

SurpriseFactory heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.8/10
  • checkEerste review geschreven op 17 januari 2012

SurpriseFactory

Zoek jij ook vaak urenlang naar het perfecte cadeau, maar kom je uiteindelijk wéér met hetzelfde aan? Van stropdassen tot parfums en van een flesje wijn tot een bloemetje... Dat kan origineler én gemakkelijker. Sinds 1999 hebben wij maar één doel: jou helpen iemand écht te verrassen. De cadeaus op SurpriseFactory.com zijn stuk voor stuk onvergetelijke belevenissen. Een standaard diner kom je bij ons niet tegen, tenzij dat diner op 100 meter hoogte is. We maken het je graag gemakkelijk: eenvoudig bestellen, supersnelle levering en gratis personalisatie van je cadeau. Wij zijn dan ook heel trots dat onze klanten ons beoordelen met een 9 (bron: Feedback Company reviews). Kortom: met SurpriseFactory geef je een onvergetelijke herinnering cadeau!

Kanaalweg 33

2903 LR Capelle a/d IJssel

Johanna Nieland

Genoeg keuze, netjes verpakt en mooi op tijd

Sandra Huisman

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Leuke cadeaus maar de uitvoering???

Leuke cadeaus

??
Alles

Mary Vos

Mooie ideeën om cadeau bonnen te scoren

Zag dat er spelfouten op de voucher staan tip check de vouchers op taalfouten.
Leuke items

Ruim aanbod

Nathalie Van os

Leuke uitjes

Yvette Sonneveldt

Prima! Heldere communicatie en snelle levering!

Geen, ga zo door!

Niet van toepassing
Er werd meegedacht aan het tijdsbestek van levering 👌

Snel geleverd en duidelijk hoe je het kan gebruiken

Sjoukje Feenstra

Heel gemakkelijk om een cadeaubon te verlengen!

Duidelijke instructies

Diana Van leeuwen