Reviews

9.3 / 10
743 beoordelingen
Schrijf beoordeling

97% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Reactiesnelheid
9.4/10
Info over verloop order
9/10
Snelheid levering
9/10
Bestelgemak
9.4/10
Klantvriendelijkheid
9.4/10
Informatie op de website
9.2/10
After sales
9/10

743 Reviews

Wenny

9/10

Vorig jaar een barrel sauna gekocht voor buiten en dit jaar een infrarood voor binnen. Top bedrijf! Zeer kundig en klantvriendelijk! Zeer aan te bevelen als je een sauna zoekt.
Minpuntje, laat...
Vorig jaar een barrel sauna gekocht voor buiten en dit jaar een infrarood voor binnen. Top bedrijf! Zeer kundig en klantvriendelijk! Zeer aan te bevelen als je een sauna zoekt.
Minpuntje, laat de bezorger vertellen dat de handleiding vastgeschroefd zit in de bovenkap! :)

Sterke punten

Klantvriendelijkheid

Verbeterpunten of tips

Laat de bezorger vertellen dat de handleiding in de bovenkap zit van doos 3
Jammer dat de levertijden best lang zijn.


Dennis Was

9/10

Goede uitleg en duidelijk… zeer vriendelijke medewerkers

Sterke punten

Professionele uitleg

Verbeterpunten of tips

Het bouwplan was algemeen, terwijl onze sauna geschroefd moest worden stond er in het plan dat het klemmen waren. Om de glazen deur te installeren en regelen was er niets bij. Na even te bellen... Het bouwplan was algemeen, terwijl onze sauna geschroefd moest worden stond er in het plan dat het klemmen waren. Om de glazen deur te installeren en regelen was er niets bij. Na even te bellen met hun, dadelijk een stappenplan gekregen om de deur te regelen.


P. Nieuwboer

9/10

Goede ervaring; hele prettige adviseur, goed overleg over de levering

Sterke punten

Goed advies

Verbeterpunten of tips

geen idee


Arnaut

2/10

In september 2020 bestelling geplaatst welke in oktober 2020 werd geleverd. Helaas bevatte de geleverde sauna meerdere schades. De belangrijkste schade betreft een flinke kras op het glas aan de... In september 2020 bestelling geplaatst welke in oktober 2020 werd geleverd. Helaas bevatte de geleverde sauna meerdere schades. De belangrijkste schade betreft een flinke kras op het glas aan de voorzijde. Vandaag, 16-06-2021 nog aan het wachten op de vervanging van dit glas en de overige schades. Communicatie omtrent het onderwerp is alleen reactief.

Sterke punten

reageert redelijk vlot als ik een vraag stel

Verbeterpunten of tips

communicatie


Jan

9/10

Super toonzaal, super levertijd, super services, super cabine.. Kortweg super sauna!

Sterke punten

Levertijd 2 weken wegens stockmodel

Verbeterpunten of tips

Mss wat meer potjes aromatherapie standaard meeleveren


R.Haak

9/10

Goede duidelijke uitleg, verkoper weet waar hij over praat

Sterke punten

kort en duidelijke info

Verbeterpunten of tips

geen


Ton wouters

10/10

Sauna gekocht bij dit bedrijf in 2019 na 2 jaar begon het bedieningsdisplay licht te vervormen na bezoek sauna met deze opmerking gelijk een nieuwe omlijsting gekregen nu van aluminium thuis gekomen... Sauna gekocht bij dit bedrijf in 2019 na 2 jaar begon het bedieningsdisplay licht te vervormen na bezoek sauna met deze opmerking gelijk een nieuwe omlijsting gekregen nu van aluminium thuis gekomen ontdekte ik dat de display ook vervormd was na telefoontje werd er direct een nieuwe display besteld en opgestuurd goede service dat maak je niet overal meer mee nogmaals bedankt voor de goede opvolging ben geholpen door ene roy

Sterke punten

Zeer goede service

Verbeterpunten of tips

Ga zo door


De Mulder nico

10/10

Vlot en correct

Sterke punten

Zeer duidelijk

Verbeterpunten of tips

Gen


van Goor

8/10

Wij zijn prima geholpen en hebben goede uitleg gehad bij de aanschaf van een infrarood cabine. Ook de bezorging was perfect.
We zijn zo blij met de cabine, wat moet je zonder!

Sterke punten

Vriendelijke verkoper.

Verbeterpunten of tips

niet


B.G. den Hartog

10/10

Wij hebben de Infraplus Combi sauna infrarood 165 Valero in november 2020 besteld.
In de showroom zijn wij deskundig en prettig te woord gestaan.
Conform afspraak is de sauna medio januari...
Wij hebben de Infraplus Combi sauna infrarood 165 Valero in november 2020 besteld.
In de showroom zijn wij deskundig en prettig te woord gestaan.
Conform afspraak is de sauna medio januari 2021 geleverd.
Vooruitlopend op de installatie hebben wij een aparte groep laten aanbrengen, zodat het stroomverbruik geen nadelig effect kan hebben op de rest van het huis.
Wij zijn blij dat we ervoor gekozen hebben om de sauna door SuperSauna te laten installeren.
De zware onderdelen werden door hen naar onze eerste verdieping gedragen en vervolgens professioneel in elkaar gezet. Zelf had ik hier veel langer over gedaan en had ik het lastig gevonden om alles correct in elkaar te zetten. Nu was alles ruim binnen 2 uur klaar.
In het gebruik moet je kiezen voor infrarood OF de sauna.
Het elektriciteitsverbruik valt alleszins mee.
De sauna is zeer compleet uitgerust met het gratis bijgeleverde accessoire pakket.
Het beschikbare audiosysteem functioneert uitstekend met dien verstande dat gebleken is dat je beter niet een usb-stick in de sauna kan hebben bij gebruik van de sauna die zonder problemen opwarmt tot 100 graden.
Wij zijn blij met het extra bestelde saunakussen en de hoofdkussens, waarbij aangetekend werd dat het beter is om op het saunakussen en op de vloer handdoeken te leggen i.v.m. transpiratievocht. Men heeft zeer correct gereageerd toen bleek dat er iets vervangen moest worden. Dit was snel geregeld.

Al met al kunnen wij na 4 maanden concluderen dat wij zeer tevreden zijn over de geleverde sauna en de service.

Bas den Hartog

Sterke punten

service, goede voorlichting, uitstekende prijs-/kwaliteitverhouding

Verbeterpunten of tips

-