Reviews

9.4 / 10
581 beoordelingen
Schrijf beoordeling

98% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Reactiesnelheid
9.5/10
Info over verloop order
9.2/10
Snelheid levering
9.1/10
Bestelgemak
9.5/10
Klantvriendelijkheid
9.6/10
Informatie op de website
9.3/10
After sales
9.1/10

581 Reviews

peter van zutphen

7/10

Uitstekend advies , snelle levering

Sterke punten

bedrijf voelt degelijk aan , heldere uitleg

Verbeterpunten of tips

laat koper weten dat het white ceder hout aan de buitenkant een vernis laag krijgt en niet aan de binnenkant .


Anoniem

7/10

De levering gebeurde niet binnen de bij aankoop van de infraroodcabine afgesproken termijn van 4 à 6 weken, maar na telefonisch contact geschiede deze alsnog met een tegemoetkoming onder de vorm van... De levering gebeurde niet binnen de bij aankoop van de infraroodcabine afgesproken termijn van 4 à 6 weken, maar na telefonisch contact geschiede deze alsnog met een tegemoetkoming onder de vorm van enkele aroma-productjes.

Sterke punten

goede prijs-kwaliteit verhouding

Verbeterpunten of tips

betere opvolging bestelling/levering


Anoniem

8/10

Klant vriendelijk en goede informatie

Sterke punten

Klant vriendelijk

Verbeterpunten of tips

Op het moment dat er meerdere klanten aanwezig zijn is het voor de enige medewerker ondoenlijk om de klanten te bedienen. Misschien is het mogelijk om een leuk koffie hoekje te creëren waar de... Op het moment dat er meerdere klanten aanwezig zijn is het voor de enige medewerker ondoenlijk om de klanten te bedienen. Misschien is het mogelijk om een leuk koffie hoekje te creëren waar de klanten zich zelf kunnen bedienen.


Anoniem

9/10

Sauna gekocht in Veenendaal. Goede voorlichting gekregen en ze namen er alle tijd voor. Voelde direct heel vertrouwd. Levering en communicatie prima. Echt een aanrader.

Sterke punten

Perfecte levering. Sauna makkelijk in elkaar te zetten.

Verbeterpunten of tips

Tot nu toe zeer tevreden


Georges

10/10

Heel goede uitleg in de winkel in Heusden-Zolder. Correcte levering. De chauffeur had het wat moeilijk met de straatnaam, maar die stond foutief op de factuur. Installatie met zen tweeën in twee... Heel goede uitleg in de winkel in Heusden-Zolder. Correcte levering. De chauffeur had het wat moeilijk met de straatnaam, maar die stond foutief op de factuur. Installatie met zen tweeën in twee uur. Het is juist: een handleiding zoals die van Ikea kan helpen, er zitten schroeven in de levering die we niet nodig hebben en zo wetten we niet zeker of we de juiste hebben gebruikt. Ik had een probleem om de radio af te stellen, maar een telefoontje naar de Klantendienst en het is opgelost.

Sterke punten

Ontvangst en uitleg in de winkel

Verbeterpunten of tips

Handleiding is alleen in het nederlands, ik weet niet of er een franse en een engelse versie beschikbaar zijn, maar in Brussel zijn die wel nodig voor sommige klanten.


Mike

2/10

Verkoopster in Vlierden gaf onderstaande als antwoord op een fout van haar zelf omdat ze het verkeerde met ons had meegeven. En we het eindelijk zelf moesten oplossen. Terwijl we niet uit de buurt... Verkoopster in Vlierden gaf onderstaande als antwoord op een fout van haar zelf omdat ze het verkeerde met ons had meegeven. En we het eindelijk zelf moesten oplossen. Terwijl we niet uit de buurt komen.
Je hoeft daar dus alleen heen als je een sauna gaat kopen.


Bedankt voor uw email.
Wij hebben een showroom om sauna's te verkopen met daarbij de accessoires, die eigenlijk niet bedoeld is om losse onderdelen te verkopen in de winkel. Omdat u in de winkel stond hebben we u toch geholpen door de stenen en de accessoires los aan u te verkopen. Hiervoor maakten wij een uitzondering, eigenlijk verkopen wij dit niet los maar enkel bij een sauna.

Vervelend dat u dubbel heeft moeten rijden maar dan begrijpt u ook dat wij hier dus niet op zijn ingericht. In het vervolg kunt u uw sauna onderdelen beter bij een daarvoor bedoelde winkel kopen. Dus niet supersauna.

Sterke punten

Reageren op een vraag

Verbeterpunten of tips

Meedenken met de klant en in de winkel geen accessoires meer aanbieden.

Reactie SuperSauna.nl:

U heeft bij ons sauna stenen gekocht en een accessoire set voor de finse sauna. U wilde een andere accessoire set als welke u zelf had meegenomen. Daarnaast wilde u een kilometer vergoeding... U heeft bij ons sauna stenen gekocht en een accessoire set voor de finse sauna. U wilde een andere accessoire set als welke u zelf had meegenomen. Daarnaast wilde u een kilometer vergoeding voor het op en neer rijden, helaas kunnen wij daar niet aan beginnen. Met vriendelijke groet, SuperSauna Vlierden


Peter Voerman

10/10

Bij SuperSauna kom je Vrijwel direct in een warme sfeer door vriendelijke, enthousiaste medewerkers. De ontvangst is hartelijk en de informatie open, deskundig en vrijblijvend.
Vanuit een...
Bij SuperSauna kom je Vrijwel direct in een warme sfeer door vriendelijke, enthousiaste medewerkers. De ontvangst is hartelijk en de informatie open, deskundig en vrijblijvend.
Vanuit een thuisgevoel kom je tot een weloverwogen besluit en de naam SuperSauna is dan ook geheel op zijn plaats!

Sterke punten

Vlot Vriendelijk Super Sauna ( V.V.S.S. )

Verbeterpunten of tips

Tot nu toe geen


Krist - Eernegem

10/10

Top

Sterke punten

Kwaliteit, stiptheid, eenvoudig zelf samen te bouwen.

Verbeterpunten of tips

Gps problemen bij levering : investeer in nieuwe updates en verlies hierdoor geen tijd.
Betaling vooraf was niet tot chauffeur doorgekomen : betalingsbewijs was voldoende zonder verdere...
Gps problemen bij levering : investeer in nieuwe updates en verlies hierdoor geen tijd.
Betaling vooraf was niet tot chauffeur doorgekomen : betalingsbewijs was voldoende zonder verdere discussie.


Wilfried

6/10

In augustus vorig jaar infra-rood cabine besteld en 2 weken later geplaatst. Alles naar wens verlopen.
2 rugsteunen werden evenwel niet geleverd (zouden later worden geleverd). We wachten er...
In augustus vorig jaar infra-rood cabine besteld en 2 weken later geplaatst. Alles naar wens verlopen.
2 rugsteunen werden evenwel niet geleverd (zouden later worden geleverd). We wachten er nog steeds op (12 feb 2020 !) ondanks herhaalde beloftes.

Sterke punten

uitleg verkoper en levering

Verbeterpunten of tips

zie beschrijving


Anoniem

10/10

Goede service, zowel in de winkel als bij de aflevering

Sterke punten

De tijd die vrijgemaakt werd om uitgebreid informatie te geven over de combi sauna

Verbeterpunten of tips

Geen